Nike introduceert officieel de Air Force 1 Ultra Flyknit

Nike introduceert officieel de Air Force 1 Ultra Flyknit

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen

Na diverse previews en teasers, is de gloednieuwe Nike Air Force 1 Ultra Flyknit eindelijk onthuld voor het publiek. We presenteren een gedetailleerde fotoreport van de kenmerken van de nieuwe sneakers in de vier kleurstellingen.

De neo Nike Air Force 1 Ultra Flyknit toont ons de leren Swoosh en het bekende enkelbandje dat tot de hiel reikt. Eigenschappen die trouw blijven aan het originele model.

Ondanks het onconventionele gebruik van Flyknit in dit iconische model heeft Nike geprobeerd nauwkeurig de geliefde kenmerken van de 1982 uitgave te weerspiegelen. Dit laatste is uiteindelijk een verstandige zet om de sportschoen nog aantrekkelijker te maken, naast de voordelen van het zijn van een lichtgewicht en het ademend vermogen dat wordt geboden door de gebreide bovenkant.

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-2

De Air Force 1 Ultra Flyknit is al beschikbaar via Nike’s interactieve en ‘shoppable’ lookbook, nike.com/techbook, en verschijnt bij de retailers wereldwijd vanaf donderdag 28 januari.

Overigens is er een mooie korting op Nike sneakers en meer bij de Nike webshop Nederland met onze 20% kortingscode voucher. De kortingsactie is geldig tot 31 januari met de code HO116 via store.nike.com/mannenstyle en geldt ook op de Nike sale.

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-1

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-3

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-10

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-7

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-9

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-6

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-5

nike-air-force-1-ultra-flyknit-bestellen-4

Credits foto’s: Stanley Cheng/HYPEBEAST HK

Post a Comment

#Volg ons op Instagram