Batman v Superman: Dawn of Justice. Twee krachtige strijders, twee heftige nieuwe videoclips

Batman v Superman: Dawn of Justice. Twee krachtige strijders, twee heftige nieuwe videoclips

batman-v-superman-tv-spot-3-4

Terwijl de Batman vs. Superman release datum van 25 maart steeds dichterbij komt, is de marketingmachine van de film in volle gang. Check deze twee tv-spots die op internet zijn verschenen.

Clark Kent a.k.a. Superman over Batman

Gecentreerd rond de persoonlijke zoektocht van Clark Kent om de Batman uit te schakelen – die hij ziet als een roekeloze burgerwacht – doet Kent eerst pogingen om zijn krant The Daily Planet te gebruiken om een onderzoek naar de Dark Knight te leiden. Als hij wordt stopgezet door zijn hoofdredacteur, is het de enige optie voor Kent om zijn cape om te doen en de Batman face-to-face te confronteren.

Bruce Wayne a.k.a. Batman over Superman

Bruce Wayne ziet louter gevaar als hij kijkt naar Superman. Het gevaar dat de buitenaardse ‘superheld’ met zich meebracht naar aarde – zie de film Man Of Steel – en de schade & duizenden doden die vielen zijn genoeg reden voor Batman om Superman uit te schakelen. Hij ziet 1% risico op meer doden door dit buitenaardse ras en Superman als genoeg reden om op te komen voor zijn planeet en dit potentiële gevaar uit de weg te ruimen..

Officiële pagina’s:

http://batmanvsuperman.com
http://www.facebook.com/batmanvsuperman

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram