‘The Big Short’ Trailer 2: Win bioscoopkaarten x2 + Leren portefeuille

‘The Big Short’ Trailer 2: Win bioscoopkaarten x2 + Leren portefeuille

the-big-short-trailer-2-winactie

Enige tijd geleden kon je al de eerste trailer van The Big Short zien bij ons en nu presenteren we trailer 2. Like it? Doe dan mee met onze winactie en win 2 tickets voor de film, plus een leren portefeuille van The Big Short!

Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren. Hun riskante investering bracht hen naar de duistere kantvan het moderne bankwezen.

Deze fim  is geregisseerd door Adam McKay (Anchorman, Step Brothers) en heeft een topcast met o.a. Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt en Marisa Tomei.

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal en de bestseller van Michael Lewis “The Big Short: De geheime winnaars van de kredietcrisis” (ook bekend van “The Blind Side” en “Moneyball”).

Winactie

THE BIG SHORT draait vanaf 21 januari in de bioscoop en om dit te vieren geven wij een aantal bioscooptickets voor 2 weg, plus een hele gave leren portemonnee van de film!

the-big-short-trailer-2-winactie-portemonnee

Meedoen? Check snel onze Instagram of Facebookpagina!

 

 

Officiële The Big Short pagina’s:
www.thebigshort.nl
www.facebook.com/TheBigShortNL

 

the-big-short-trailer-2-winactie-cover

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram