Bekijk de eerste teaser van de aankomende Michael Jackson documentaire

Bekijk de eerste teaser van de aankomende Michael Jackson documentaire

teaser-michael-jackson-documentaire-spike-lee

Er bestaat geen twijfel dat de illustere carrière van Michael Jackson hem tot een van de meest iconische artiesten in de geschiedenis heeft gemaakt, en zijn leven in de schijnwerpers is al vaak geanalyseerd en belicht.

Er verschijnt binnenkort echter een gloednieuwe documentaire over Motown’s ‘golden child’, die zijn ongelooflijke reis zal volgen van het zijn van het jongste lid van de Jackson 5 tot het middelpunt als de King of Pop.

Getiteld Michael Jackson’s Journey from Motown to Off the Wall, is de film geregisseerd door Spike Lee en is hij voorzien van cameo’s van onder andere Pharrell Williams, The Weeknd, Mark Ronson, Kobe Bryant, John Legend, Questlove, David Byrne en meer celeb’s die hun persoonlijke verhalen delen over het geliefde icoon en zijn invloed op hun levens.

Bekijk de eerste teaser van de komende documentaire in de video hierboven. Michael Jackson’s Journey from Motown to Off the Wall gaat in première bij het aankomende 2016 Sundance Film Festival op 24 januari, gevolgd door een publieke tv-première op de Amerikaanse zender Showtime op 5 februari.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram