BMW introduceert contactloze Touchscreens met AirTouch

BMW introduceert contactloze Touchscreens met AirTouch

BMW-AirTouch-Touchscreens-mannenstyle

BMW maakt zich klaar om zijn console communicatie naar een nieuw level te tillen. Met de vooruitgang in de technologie, zijn nieuwe ontwikkelingen ingezet om de veiligheid van passagiers te bevorderen, zonder dat de connectivity in de auto wordt aangetast.

Gepland om te worden onthuld op de CES 2016 in Las Vegas, is AirTouch de nieuwste innovatie van BMW, en hoopt het bedrijf de kloof tussen de bestuurder en het voertuig te overbruggen.

Air Touch stelt een bestuurder of passagier in staat om entertainment, communicatie en navigatie te besturen met een handgebaar door middel van sensoren in het dashboard, het verwijdert de noodzaak om contact te maken met het oppervlak van het scherm te maken. Simpel gesteld hoef je er niet meer op te letten of je wel goed een knop indrukt.

Chauffeurs hebben ook meer mogelijkheden om hun voorkeuren ‘hands-on’ te bapelen, aangezien er een AirTouch knop te vinden is op de rand van het stuurwiel. De intentie van AirTouch is dus om de aandacht op de weg te houden in plaats van te ‘klooien’ met knoppen in het controlepaneel. Wij zijn benieuwd!

BMW-AirTouch-Touchscreens-mannenstyle

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram