Tag Heuer’s Monaco Calibre 11 Edition Steve McQueen voor gentlemen

Tag Heuer’s Monaco Calibre 11 Edition Steve McQueen voor gentlemen

 

tag-heuers-monaco-calibre-11-edition-steve-mcqueen-horloge-1

Tag Heuer is al meer dan een anderhalve eeuw aanwezig in de wereld van horloges en kenners herkennen de legendarische Monaco modellen, met de linker kroon, direct.

De horlogemaker heeft het verleden teruggebracht met zijn nieuwe Monaco Calibre 11 Edition Steve McQueen polshorloge.

Aangekondigd op de Baselworld 2015, wordt het Tag horloge compleet geleverd met de linker kroon en heeft hij meerdere retro invloeden. Het Caliber 11 van het horloge heeft een Sellita basis movement met een Dubois Depraz chronograaf module.

Velen beweren dat de linker kroon zeer onpraktisch is, aangezien een gebruiker het horloge van de linkerpols dient te verwijderen om de tijd aan te passen. Echter, Tag Heuer heeft besloten om dit zeer ongebruikelijke ontwerp te bewaken om de moderne vertolking van de Monaco zo dicht mogelijk bij het origineel te houden.

tag-heuers-monaco-calibre-11-edition-steve-mcqueen-horloge-5

Het horlogebandje en diens gesp zijn ook heel interessant, want het is ontworpen op een zodanige wijze dat er meer leer en minder metaal in contact komt met uw huid. Met een roestvrij stalen behuizing met een koepelvormig saffier kristal, is het horloge overigens waterdicht tot 100 meter.

De Tag Heuer Monaco Calibre 11 Edition Steve McQueen wordt geleverd met een prijskaartje van $8100, wat vele fans van het horloge niet zal doen aarzelen. Helemaal gezien het feit dat dit ingewikkeld ontworpen uurwerk een echte one-of-a-kind is, met een dure movement en een geweldig uiterlijk.

tag-heuers-monaco-calibre-11-edition-steve-mcqueen-horloge-4

tag-heuers-monaco-calibre-11-edition-steve-mcqueen-horloge-2

tag-heuers-monaco-calibre-11-edition-steve-mcqueen-horloge-3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram