Kerstcadeautip: Iedereen kan een powerstation gebruiken!

Kerstcadeautip: Iedereen kan een powerstation gebruiken!

mophie-powerstation-batterij-accu-mannenstyle-4

Enige tijd geleden namen we al de Mophie Juicepack onder de loep, een accessoire voor de telefoon om over 100% extra batterij te beschikken. Mophie onthulde deze maand iets nieuws, de Powerstation-lijn! Het ideale kerstcadeau voor jezelf of een ander.

We hebben allemaal regelmatig te kampen met een batterij-probleem als we op pad zijn. Of het nou de telefoon is die geen batterijduur meer heeft of het gebrek aan een stopcontact voor de laptop, iedereen heeft er mee te maken. Anno 2015 zijn er echter ideale oplossingen, namelijk powerstations, een soort externe accu’s. Je sluit je gadget er op aan en je hebt stroomtoevoer vanaf minimaal 100% extra batterijduur.

Mophie is marktleider op het gebied van battery cases en is ontwikkelaar van intelligente oplossingen voor mobiele apparaten, en zij hebben de volgende generatie powerstations reeds onthuld. Deze nieuwe batterijoplossing is mophie’s dunste universele powerproduct tot nu toe. De snellaadapparaten hebben een elegant en vooruitstrevend ontwerp met een aluminium finish en zijn voorzien van mophie Power – een geïntegreerde energiebeheerapp voor mobiele apparatuur.

mophie-powerstation-batterij-accu-mannenstyle-3

De powerstation-lijn is verkrijgbaar in meerdere batterijgrootten (1X, 2X, 3X, 5X, 8X) en kan dynamisch onderweg worden opgeladen. Daarmee zijn de powerstations zeer geschikt voor elke lifestyle. Met maximaal 15.000 mAh profiteren gebruikers van maximaal 54 extra uur gesprekstijd, 59 extra uur surfen op het web, 59 extra uur video afspelen en 272 extra uur audiotijd!

Veel info wellicht, maar het is oh zo simpel! Het apparaat eraan met dezelfde kabel (USB bijv) die je gebruikt bij het stopcontact en opladen. Wat ons betreft een must-have en tevens perfect kerstcadeau voor iemand die nog geen powerstation heeft!

De nieuwe mophie powerstation-lijn is momenteel verkrijgbaar op mophie.com, in de Apple Store en bij Verizon vanaf € 64.95.

mophie-powerstation-batterij-accu-mannenstyle-1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram