Kerstkadotip: Nieuwe ‘bijbel’ voor kookliefhebbers (winactie)

Kerstkadotip: Nieuwe ‘bijbel’ voor kookliefhebbers (winactie)

kookboek-ontdek-het-geheim-van-de-chef-winactie-1

Het is bijna kerstmis! Dat betekent lekker eten, cadeaus geven en cadeaus krijgen. Met deze nieuwe kookbijbel doen we het allemaal. Wij geven 50 thuisrecepten weg!

‘Masterchef’ Bart van Berkel lanceerde onlangs zijn eerste kookboek: “Ontdek het geheim van de chef”. Wij zijn helemaal fan van dit boek – ideaal voor de leek die van culinair koken houdt en hier niet te lang over wilt doen – en aangezien het bijna kerstmis is zetten we dit boek vandaag in de spotlight.

Dit kookboek is namelijk geweldig om te gebruiken voor een waar feestmaal, maar is ook enorm leuk om te krijgen van de kerstman en is zelfs nog leuker om weg te geven onder de boom. Daarom geven wij twee exemplaren t.w.v. E29,50 weg aan jullie!

kookboek-ontdek-het-geheim-van-de-chef-winactie-5

Persbericht:

Wie wil leren koken als een topchef heeft er vanaf vandaag een nieuwe ‘bijbel’ bij. Bart van Berkel, winnaar van het tv-programma ‘Masterchef 2014’, lanceerde onlangs in restaurant The Jane in Antwerpen zijn eerste kookboek. Hij ging hiervoor in de leer bij diverse topchefs.

Het kookboek ‘Ontdek het geheim van de chef’ bevat ruim 50 thuisrecepten, geïnspireerd op signatuurgerechten van bekende chefs. Bart heeft de gerechten zo bedacht, dat ze thuis binnen 1 uur bereid kunnen worden met verkrijgbare ingrediënten. Het voorwoord van het boek is geschreven door niemand minder dan Sergio Herman.

Tips & tricks

In het nieuwe kookboek maakt Bart smaken en technieken van topchefs bereikbaar voor mensen die graag in de keuken staan en van lekker eten houden. Bart toont bij elk thuisgerecht de originele versie van de topchef, waar het gerecht op geïnspireerd is. ‘Ontdek het geheim van de chef’ bevat ruim 50 verrassende recepten, die ideaal zijn voor een feestelijk diner.

De gerechten uit het boek bestaan uit vlees, vis, wild en gevogelte, schaal- en schelpdieren en desserts. Alle ingrediënten zijn voor elke consument makkelijk te verkrijgen bij een supermarkt, Oosterse winkel of speciaalzaak. Naast de receptuur geeft het kookboek onder meer tips & tricks over hoe je tijd kunt besparen met inkoop en een goede voorbereiding. Ook legt Bart uit hoe je thuis rekening kunt houden met hygiëne en veiligheid tijdens het koken. Daarnaast laat Bart middels stap-voor-stap-fotografie in het boek zien hoe je uitdagendere producten kunt bereiden en hoe je een bord mooi en verzorgd kunt opmaken.

‘Ontdek het geheim van de chef’ telt 260 pagina’s, kost € 29,95 en is te bestellen via bol.com of in de boekhandel. Voor een gesigneerd exemplaar of meer info ga naar www.ontdekhetgeheimvandechef.nl.

 

WINACTIEkookboek-ontdek-het-geheim-van-de-chef-winactie

Zoals gezegd geven wij twee exemplaren weg van ‘Ontdek het

geheim van de chef’. Heerlijk om zelf mee aan de slag te gaan of om iemand cadeau te doen onder de boom! Hoe doe je mee? Check onze Facebookpagina of Instagram!

kookboek-ontdek-het-geheim-van-de-chef-winactie-2

kookboek-ontdek-het-geheim-van-de-chef-winactie-sergio-hermans

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram