Hier worden wij blij van: thuis tappen met de kerst!

Hier worden wij blij van: thuis tappen met de kerst!

HEINEKEN-SUB

Met de naderende feestdagen in acht genomen is iedereen natuurlijk op zoek naar de ideale invulling van de bijzondere avonden omtrent kerst en oud & nieuw. Er moet iets moois onder de boom komen te liggen, de juiste mensen moeten worden uitgenodigd en uiteraard moet het drankkabinet op orde zijn.

In het kader van de juiste alcoholische versnaperingen kwamen we iets moois tegen, namelijk iets dat wij als man zijnde enorm kunnen waarderen en dat elke feestavond thuis nog net iets feestelijker maakt; ijskoud, goudgeel bier, vers van de tap. Heren, maak kennis met de next-level thuistap, THE Heineken SUB. Oh ja, hij is er al voor E149 + E25 biertegoed dankzij de kerstactie!

THE SUB werd overigens afgelopen jaar gelanceerd en dient eigenlijk als de ultieme bierbeleving thuis. Een krat ijskoude pils is een geweldige vervanger van het vers getapte bier aan de bar, maar het blijft een vervanger.

THE SUB is met oog op de feestdagen eigenlijk een must-have voor de man die graag een heerlijk biertje drinkt. Overigens kun je met de thuistap ook andere bieren schenken, check the-sub.com maar eens! THE SUB is derhalve ook het perfecte kerstcadeau! (Ja, hij past onder de boom!)

HEINEKEN-SUB-torp

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram