Patta x Stussy 2015 Najaarscollectie

Patta x Stussy 2015 Najaarscollectie

patta-x-stussy-10

Het Amsterdamse label Patta bundelt de krachten met het welbekende merk Stussy voor een capsule collectie van grafisch bedrukte streetwear shirts.

Ondanks dat de thuisbasis van Patta en die van Stussy meer dan 8.850 km van elkaar verwijderd zijn, deert het de twee merken niet om hun aandeel in de geest van onafhankelijkheid te vergroten. De roots van de labels voortgekomen uit andere creatieve facetten, zoals kunst en muziek, maken deze volwaardige samenwerking nog ‘biologischer’.

Opvallende dual branding en bekende motieven sieren T-shirts, longsleeve shirts, hoodies, crewnecks en bijpassende loungewear, terwijl retro-geïnspireerde winter essentials zoals fleece truien en functionele bovenkleding ook in de collectie zitten.

Een selectie van breigoed en gepatcht denim rondt de collectie helemaal af. De lijn zal overigens verkrijgbaar zijn bij Stussy New York en Patta Amsterdam vanaf 12 december. Een globale release bij Stussy zaken, Patta retailers en stussy.com is trouwens op 18 december.

patta-x-stussy-4

patta-x-stussy-2

patta-x-stussy-1

patta-x-stussy-7

patta-x-stussy-6

patta-x-stussy-3

patta-x-stussy-9

patta-x-stussy-5

patta-x-stussy-8

Post a Comment

#Volg ons op Instagram