Maak kennis met Presidentials Amsterdam: luxe sneakers ‘made in Holland’

Maak kennis met Presidentials Amsterdam: luxe sneakers ‘made in Holland’

presidentials-amsterdam-luxu-sneakers-mannenstyle-

In Nederland mogen we trots zijn op een aantal sneakermerken die ons koninkrijk vertegenwoordigen in het buitenland. Een van de jongste labels van eigen bodem (2014) is echter meer presidentieel dan koninklijk..

Maak kennis met Presidentials Amsterdam! Dit Nederlandse sneakermerk uit de hoofdstad timmert hard aan de weg met haar luxury footwear. De sneakers zijn opvallend, want niet alleen hebben ze een herkenbaar design, ze zijn gefabriceerd uit zeer fijn materiaal. Het doel is eigenlijk simpel: luxe sneakers toegankelijk maken voor iedereen.

presidentials-amsterdam-luxu-sneakers-mannenstyle-7

De meeste recente collectie bestaat simpel gesteld uit een aantal modellen, en deze zijn onder te verdelen in low-top sneakers en mid/high-top sneakers. Genaamd ‘Ridge’, heeft dit model schoenen een herkenbare neus met een soort ‘pads’, die helemaal doorlopen onder de veters tot aan de tong van de sneaker.

De sneakers zijn een combinatie van modern Hollands’ design met traditioneel Portugees vakmanschap. De Presidentials Amsterdam sneakers zijn handgemaakt met de beste materialen en gestikt op een duurzame zool. De basic modellen zijn tijdloos qua design en kunnen dus ook kwalitatief een hele tijd mee.

Overigens vinden we binnen deze ‘beste materialen’ een aantal mooie gladde ledersoorten, nubuck leer en gevulcaniseerde zolen. Deze stoffen vinden we ook terug bij Presidentials’ andere modellen; de Velcro Hightop en de Mountain Lowtop.

Als je op zoek bent naar 1. een sneaker met luxe uitstraling, 2. een kwalitatief goede sneaker, 3. een label van eigen bodem en 4. waar voor je geld, dan ben je bij Presidentials Amsterdam aan het juiste adres. Oh ja, het label geeft zelf aan dat de sneakers een maat groter vallen, wij ervaren dit niet zo!

presidentials-amsterdam-luxu-sneakers-mannenstyle-2

presidentials-amsterdam-luxu-sneakers-mannenstyle-4

presidentials-amsterdam-luxu-sneakers-mannenstyle-6

presidentials-amsterdam-luxu-sneakers-mannenstyle-5

presidentials-amsterdam-luxu-sneakers-mannenstyle-1

presidentials-amsterdam-luxu-sneakers-mannenstyle-3

Post a Comment

#Volg ons op Instagram