adidas Ultra Boost ontmoet Yeezy Boost

adidas Ultra Boost ontmoet Yeezy Boost

adidas-ultra-boost-yeezy-boost-sneakers-mannenstyle-1

De adidas Ultra Boost en de Yeezy Boost 350 zijn de twee sneakers die momenteel het populairst zijn bij de Duitse sportkledinggigant. Wat gebeurt er als je deze twee samenvoegt? Juist, keiharde sneakerporno!

De adidas Boost Technology is een van de beste innovaties van het merk en is zeker een design dat ze momenteel in de race houdt op het gebied van sneakers.

Dit samen met de support van Kanye West, zijn de ‘drie strepen’ populairder dan ooit en MRBROIDERED had een idee; voeg deze twee pijlers van adidas samen om zo een enorm interessant hybrid concept design neer te zetten.

De bovenzijde van de Ultra Boost herkennen we al snel en de onderkant is duidelijk van de Yeezy Boost 350 sneakers. We zien inspiratie van de eerdere Yeezy modellen van Nike en de huidige Ultra Boost in de mix.

Welke van onderstaande modellen en kleuren zie jij het liefst terug? Check hier meer designs van MRBROIDERED en klik hier om adidas sneakers te bestellen!

adidas-ultra-boost-yeezy-boost-sneakers-mannenstyle-2adidas-ultra-boost-yeezy-boost-sneakers-mannenstyle-3adidas-ultra-boost-yeezy-boost-sneakers-mannenstyle-5adidas-ultra-boost-yeezy-boost-sneakers-mannenstyle-6adidas-ultra-boost-yeezy-boost-sneakers-mannenstyle-4adidas-ultra-boost-yeezy-boost-sneakers-mannenstyle-1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram