Jaag je dromen na met de 6 ‘Do it right’ must-see docu’s

Jaag je dromen na met de 6 ‘Do it right’ must-see docu’s

ducumentaire-warsteiner-do-it-right

Wij houden van goede, inspirerende docu’s en Warsteiner presenteert een documentairereeks met zes inspirerende verhalen over Nederlandse mannen die hun passie volgen. Een must-see voor de echte man..

Afgelopen week lanceerde Biermerk Warsteiner een eigen documentairereeks. Het gaat hier niet om een docu over hoe het label uitgroeide van een brouwerijtje uit Warstein, Sauerland, tot een grote familiebrouwerij, maar de 6-delige serie draait om hoe zes Nederlandse levens op de kop gingen nadat zij met volle overgave hun passie volgden. De inspirerende reeks draagt het thema ‘Do it Right’ en is geproduceerd door filmmaker Niels van den Top.

ducumentaire-warsteiner-do-it-right-mannenstyle-2

De documentaires vertellen over zes ‘Hollandse’ hoofdpersonen en de weg die zij hebben afgelegd om hun droom te realiseren en de keuzes die zij hiervoor hebben gemaakt. We duiken de wereld in van mannen die het willen maken in de wereld van muziek, fashion, kunst, surfen, films en restaurant/horeca. Geweldige motivatie voor de mannen onder ons die ook denken of bezig zijn met een dergelijk traject of idee!

Het biermerk wil met deze documentairereeks mensen inspireren om hun passie te volgen en dit sluit naadloos aan bij de ‘Do it Right’ campagne van Warsteiner. De centrale boodschap luidt: als je iets doet, wat het ook is, doe het met volle overgave. Het is wellicht een cliché, maar iedereen kan weleens een wake-up call gebruiken en de beelden van de docu zijn zeker motiverend. De volledige ‘Do it Right’ documentairereeks is trouwens te checken via Warsteiner.nl/DOITRIGHT.

ducumentaire-warsteiner-do-it-right-mannenstyle-3

Rens van Mackelenbergh zette samen met zijn mede-Canadese vriend George een restaurant op in Amsterdam; G’s. Het verhaal beschrijft eigenlijk hoe een bijzondere vriendschap uitgroeit tot meer dan dat en hoe verwachtingen worden overtroffen. Twee vrienden die ervoor kiezen om samen te gaan voor een business waar hun passie ligt. School loopt niet lekker en onderaan de carrierladder beginnen trekt ook niet, wat doe je dan? Er moet immers brood op de plank komen en het volwassen leven roept. Deze guys besloten een droom na te jagen, namelijk een restaurant/bar neerzetten waar zij zelf ook dagelijks zouden binnenwandelen. Ons advies is om de video hieronder te bekijken voor een goede dosis motivatie en inspiratie.

Met volle overgave

De kreet ‘Do it Right’ is de sleutel volgens de docureeks, maar dit is meer dan een motto. Het is een houding, een attitude. Een manier van leven waar lef voor nodig is. Dat is in een notendop de levenswijze waar de 6 hoofdpersonen van documentaires in geloven. De sterke karakters hebben allemaal een ‘Do it Right’ moment gehad of staan op het punt deze te maken. Check hieronder de andere 5 documentaires:

Warsteiner over de Do it Right campagne

Met de ‘Do it Right’ documentairereeks wil Warsteiner vieren dat mensen het lef hebben om hun eigen pad te volgen en iedereen inspireren ergens met volle overtuiging voor te gaan. Dat is ook hoe de familiebrouwerij al jarenlang traditiegetrouw bier brouwt. Altijd met 100% natuurlijke ingrediënten en volgens het Reinheitsgebot. Kwaliteit voorop. Zonder uitzondering.  Want als je iets doet, wat het ook is, doe het met volle overgave. Dat is ook de essentie die de commercial van Warsteiner ademt om mensen te inspireren te doen wat goed voelt. ‘Some have a story to share. Some have a story to live. And some just embrace their story as it happens. Whatever it is you do, do it right.’

 

1 Reactie

  • Maarten
    10 augustus 2016

    Kort door de bocht: Dus als je genoeg lef hebt kan je mensen inspireren? Er is meer nodig dan lef. Ik ken genoeg mensen met veel lef maar dat is alleen succesvol als je dit combineerd met mentale weerbaarheid.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram