Deze vijf muziek-apps moet je hebben

Deze vijf muziek-apps moet je hebben

top-5-muziek-apps-mannenstyle

De laatste jaren is het aantal muziek-apps voor smartphones en tablets flink toegenomen. Er zijn zelfs zo veel apps op de markt verschenen, dat het lastig is door de bomen het bos nog te zien.

Om het wat gemakkelijker voor je te maken, hebben we een lijstje opgesteld met vijf muziek-apps die écht niet op je telefoon mogen ontbreken.

  • Spotify – Spotify, de muziekstreamingdienst met een bibliotheek van meer dan 16 miljoen nummers, is je waarschijnlijk wel bekend. Het is namelijk de populairste muziekstreamingdienst van het moment. Via de app kun je, mits je een Premium-abonnement hebt, ongelimiteerd en zonder reclame-onderbrekingen naar je favoriete muziek luisteren. Een Premium-abonnement kost €9,99 en kan worden betaald met creditcard, PayPal of paysafecard.

 

  • Shazam – Je staat in de kroeg, hoort een leuk nummer voorbij komen en wilt weten welk liedje dat eigenlijk is. Open Shazam en je hebt direct het antwoord. Shazam is een app die muziek scant en vervolgens laat zien waar je naar luistert. Met de gratis versie kun je al onbeperkt muziek scannen; met de Encore-variant kun je de nummers ook direct in Spotify openen en beluisteren.

 

  • GarageBand – Spotify en Shazam kende je wellicht al, maar wist je dat er ook apps zijn waarmee je zelf muziek kunt componeren? GarageBand is hier een goed voorbeeld van. Met deze app kun je namelijk muziek opnemen, arrangeren en mixen; een complete draagbare opnamestudio dus. Let wel op: de app werkt erg verslavend. Voor je het weet behoor je tot deze mensen.

 

  • TuneIn Radio – Met meer dan 100.000 radiostations en 4 miljoen podcasts durven wij TuneIn Radio met een gerust hart de beste radio-app te noemen. Van sport tot nieuws, en van muziek tot praatprogramma’s; TuneIn Radio heeft het allemaal. Veel luisterplezier!

 

  • Songkick Concerts – Vind je het lastig om je concertagenda goed bij te houden? Dan is de app Songkick Concerts iets voor jou. Met deze app kun je namelijk je favoriete artiesten volgen en zo als eerste te weten komen wanneer ze in de buurt spelen. Je importeert je favoriete artiesten eenvoudig via Google Play Music, Spotify of Facebook en krijgt een notificatie wanneer één van deze artiesten een concert in jouw regio aankondigt. Ook kun je met de app meteen tickets kopen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram