De 2016 Volkswagen Beetle Dune komt eraan

De 2016 Volkswagen Beetle Dune komt eraan

volkswagen-beetle-dune-autonieuws-mannenstyle-1

Volkswagen toonde een eerste eerbetoon aan de Baja Bug tijdens de 2014 Detroit Auto Show met een robuuste conceptversie van de off-road klassieker. Nu, 2 jaar later, wordt er een nieuw ontwerp op de markt gebracht met de VW Beetle Dune.

De 2016 VW Beetle Dune is zonder twijfel de meest robuuste in zijn soort, met nieuwe bumpers, zijskirts, een verhoogde onderkant en een ’track’ die is anderhalve centimeter breder, is waardoor de auto een meer robuuste houding krijgt.

volkswagen-beetle-dune-autonieuws-mannenstyle-3

Dune graphics langs de zijkanten voegen een vleugje nostalgie toe, terwijl een vernieuwde achterzijde is opgewaardeerd met een spoiler en nieuwe uitlaat.

Onder de motorkap van de auto vinden we een 1.8 TSI viercilinder motor met 170 pk, wat betekent dat de Beetle Dune waarschijnlijk beter geschikt is voor op de weg dan voor off-road excursies.

De 2016 Volkswagen Beetle Dune staat gepland om in de verkoop te gaan vanaf begin volgend jaar en zal beschikbaar zijn in Sandstorm Yellow, Pure White en Deep Black Pear carrosseriekleuren.

volkswagen-beetle-dune-autonieuws-mannenstyle-4

volkswagen-beetle-dune-autonieuws-mannenstyle-5

volkswagen-beetle-dune-autonieuws-mannenstyle-2

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram