Nike Tiempo Legends Premier Pack

Nike Tiempo Legends Premier Pack

Nike Tiempo Legends Premier Pack voetbalschoenen-online-bestellen-mannenstyle

Als eerbetoon aan de iconische Tiempo stijl, onthult Nike de Tiempo Legends Premier Pack voetbalschoenen.

Binnen de Nike voetbalschoenengeschiedenis zijn de Tiempo kicksen enorm populair geweest. Ronaldinho was het grote gezicht van de schoenen en nu is het model terug en verkrijgbaar in vijf klassieke kleurstellingen.

 

Nike Tiempo Legends Premier Pack voetbalschoenen-online-bestellen-mannenstyle-1

 

De Metallic Summit White en Team Red Metallic Silver zijn geïnspireerd door de Nike Air Legend II, die een ‘est 1972′ stempel heeft gekregen, een knipoog naar Nike’s oprichtingsjaar.

 

Nike Tiempo Legends Premier Pack voetbalschoenen-online-bestellen-mannenstyle-2

 

Geïnspireerd door de in 2007-debuterende Nike Air Legend, zijn de Metallic Summit White and Blue Sapphire Metallic Silver een moderne herwerking van het klassieke model.

 

Nike Tiempo Legends Premier Pack voetbalschoenen-online-bestellen-mannenstyle-3

 

De Black, White and Total Orange is een remake van de Tiempo Legend IV Elite uit 2011, aangeboden in een tonale zwarte bovenkant met spierwitte Swoosh branding en levendige, oranje detaillering die een opvallende boost van kleur geeft aan de voetbalschoen.

 

Nike Tiempo Legends Premier Pack voetbalschoenen-online-bestellen-mannenstyle-4

 

Met “RGB 000” als een verwijzing naar de kleurcode voor zwart, is de achromatische Black and White boot een slanke weergave van de Nike Tiempo Legend IV Elite, voor het eerst uitgebracht in 2012.

 

Nike Tiempo Legends Premier Pack voetbalschoenen-online-bestellen-mannenstyle-5

 

Ten slotte is de Black, Whit and Electric Green versie een model dat stijlelementen heeft van de in 2013 uitgebrachte Nike Tiempo Legend IV en heeft de schoen gedurfde kleuraccenten in tennisbalgroen.

De Nike Tiempo Legends Premier Pack is sinds 14 november via de Nike Football App verkrijgbaar en sinds 16 november via de website; klik hier om te bestellen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram