Adidas onthult veterloze voetbalschoenen voor 2016

Adidas onthult veterloze voetbalschoenen voor 2016

Adidas-Ace-16-GTI-veterloze-voetbalschoen-2016-mannenstyle-1

Adidas heeft haar plannen bekend gemaakt om onze favoriete sport te voorzien van een nieuw soort voetbalschoenen, namelijk de veterloze Adidas Ace 16+ GTI voetbalschoenen!

Met een releasedatum gepland in 2016, en nog steeds omringd door mysterie, is het nieuwste project van de Duitse sportgigant zo ambitieus en revolutionair dat wij nu al uitkijken naar de definitieve voetbalschoenen van Adidas.

“Het project is de zuiverste uitdrukking van een voetbalschoen” aldus Adidas’ vice president Sam Handy over de nieuwste Adidas voetbalschoenen. “De schoen heeft alles dat een speler nodig heeft, en niets wat je niet nodig hebt.” Het slanke en futuristische ontwerp zal ongetwijfeld te zien zijn aan de voeten van ‘s werelds elite voetballers in het nieuwe jaar, en het product heeft een lang en zorgvuldig proces ondergaan bij Adidas om de technologie erachter precies goed te krijgen.

“Een instap-voetbalschoen klinkt belachelijk”, zei Handy, “maar dat is het niet. Het is het product van een 24 maanden durende reis voor ons. Een dergelijke eenvoudige schoen heeft ons de grootste uitdagingen gegeven waar we ooit te maken mee hebben gehad als bedrijf. We hebben moeten wijzigen en aanpassen, rekening houden met de verschillende type spelers, en we hebben de behoeften van de beste voetballers van de wereld voorop gesteld binnen het gehele proces.

Of de veterloze voetbalschoenen van Adidas net zo’n impact zal hebben zoals de Predator of de Copa Mundial is afwachten, en dat hangt allemaal af van de vraag of de consument verliefd wordt op het product.

Stay tuned voor meer informatie over de revolutionaire Adidas voetbalschoenen. Bekijk hier andere Adidas voetbalschoenen of kijk verder op de website als je op zoek bent naar specifieke herenschoenen.

Adidas-Ace-16-GTI-veterloze-voetbalschoen-2016-mannenstyle-2

Adidas-Ace-16-GTI-veterloze-voetbalschoen-2016-mannenstyle-3

Adidas-Ace-16-GTI-veterloze-voetbalschoen-2016-mannenstyle-4

Adidas-Ace-16-GTI-veterloze-voetbalschoen-2016-mannenstyle-5

Post a Comment

#Volg ons op Instagram