Urban Bozz: Tassen voor mannen

Urban Bozz: Tassen voor mannen

urban-bozz-herentassen-mannenstyle-

Of je nu een man bent met een carrière of een jongeman bent die studeert, wij kunnen al jaren niet zonder: een stevige tas met ruimte voor al je spullen, van laptop tot sportkleding. Helaas zijn we hierbij nog te vaak overgeleverd aan stijlloze rugzakken en tassen.

Bij Urban Bozz doen ze dat net een tikkeltje anders. Of je nu 18 jaar oud bent of 80, de ‘bags’ zijn stoer, robuust en hebben een classy, vintags look and feel. Of je nu naar de gym gaat, naar kantoor voor een meeting of een weekend met de guys naar Londen, de Urban Bozz tas maakt het plaatje compleet.

Het nieuwe herentassenlabel Urban Bozz kent zijn geboorte in Brabant en introduceert “tassen voor echte mannen”, aldus het merk. We zien in de collectie inderdaad voor iedereen wat wils; van aktetassen tot schoudertassen en van packbags tot laptoptassen. Bovendien kent de selectie herentassen een combinatie van materialen, een strakke vormgeving en een dynamische look.

urban-bozz-herentassen-mannenstyle-1

Anno 2015 is de herentas eigenlijk al een periode bezig aan een opmars. Het zijn niet enkel ambtenaren en pubers die verplicht met een tas rondlopen; steeds meer mannen herkennen de voordelen van een tas. Of het nu werkgerelateerd is of in de vrije tijd, ingegeven door het tijdperk van onder andere digitalisering en skinny jeans zoeken wij steeds meer naar een manier om onze laptop, tablet, telefoon, portemonnee en sleutels te vervoeren – zonder dat we onooglijke bobbels in onze slank gesneden broeken hebben of dat we iets verliezen omdat we het in de hand droegen vanwege gebrek aan ruimte in de broek- of jaszak.

Wat ons betreft krijgt Urban Bozz de Mannenstyle goedkeuringsstempel. De uitgebreide en toch wel unieke collectie herentassen is voor iedere man interessant, van zakelijk tot speels, en kwaliteit staat daarbij voorop. Hoogwaardig en stevig ambachtelijk gelooid leer, authentieke details en een vintage look and feel: Urban Bozz heeft tassen met karakter.

Urban Bozz – Gear for boys, guys and real men

urban-bozz-herentassen-mannenstyle-2 urban-bozz-herentassen-mannenstyle-3 urban-bozz-herentassen-mannenstyle-4 urban-bozz-herentassen-mannenstyle-5 urban-bozz-herentassen-mannenstyle-6 urban-bozz-herentassen-mannenstyle-7

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram