Piste Proof wintersportseizoen 2015 in!

Piste Proof wintersportseizoen 2015 in!

Piste-Proof-wintersportseizoen-2015 Mannenstyle-beversport

Het wintersportseizoen komt weer in zicht en we bereiden ons dan ook voor op een waanzinnige leuke wintersportvakantie. Mannen als je deze winter op de skipiste verschijnt wil je natuurlijk niet uit de toon vallen..

Wil jij er hip bijlopen dan kun je niet om de volgende trends heen. Het zijn DE trends van dit winterseizoen, met deze kleding en accessoires zit je helemaal goed en ben jij er helemaal klaar voor.

Vintage style
De coltrui is terug van weggeweest en behoort tot een van de trends voor winter 2015, deze jaren zeventig look is weer helemaal back. Hij is niet alleen lekker warm onder je wintersportjack, maar staat ook nog eens super cool, het maakt je gezicht rustiger en is dan ook voor iedereen geschikt. De coltrui is heel goed te combineren met een overhemd, zo kom je ook nog eens onder de stropdas uit. Voor sommige mannen een enorme uitkomst.

Piste-Proof-wintersportseizoen-2015 Mannenstyle-beversport-1

Mega sjaals
Wat zeker deze winter niet mag ontbreken aan je look is een sjaal, en dan vooral een mega sjaal. De must have is de sjaal die qua kleur volledig afstemt op je outfit en dan het liefst een kleur die in de lijn ligt van je winterjas. Draag de sjaal niet strak om je nek, maar lekker loshangend dat geeft een nonchalante look. Of de sjaal zo handig is tijdens het skiën dat vraag ik mij af, maar naar de après-ski komt hij helemaal tot zijn recht.

Skibrillen met kleur
Skiën zonder skibril dat gaat natuurlijk niet. Skibrillen zijn er voor je eigen veiligheid, want je wilt natuurlijk niet een been breken omdat je verblind wordt door de weerkaatsing van de zon op de sneeuw. Dat bewijst dat een skibril onmisbaar is. Dit wintersportseizoen zien we voornamelijk skibrillen met gekleurde glazen, niet alleen erg trendy maar ook nog een functioneel. Ga dus niet voor zwart of grijs maar kies voor kleur, dan weet je zeker dat je goed zit.

Piste-Proof-wintersportseizoen-2015 Mannenstyle-beversport-2

Hoge skibroeken met bretels
Een goede skibroek houdt je warm en droog. Skibroeken bestaan uit wel drie lagen en zijn daardoor waterdicht, winddicht en ademend. Meestal bevatten de skibroeken voorgevormde knieën. Helemaal in deze winter is de hoge skibroek met bretels en vooral felle kleuren zie je straks op de piste verschijnen.

Grote mutsen
Op de piste draag je een ski-helm, maar daar buiten wil je natuurlijk ook dat je oren en je hoofd goed warm blijven. Je wilt natuurlijk niet je humeur laten verpesten door koude. Een grote muts hoort dan ook thuis in je wintergarderobe. Net zoals bij de skibrillen zijn beanies in felle kleuren helemaal hot, maar je kunt natuurlijk ook voor een fleece muts gaan.

Dus mannen heb je voor deze winter nog wintersport kleding nodig, dan weet je hoe jij er helemaal top uit kunt zien.

Piste-Proof-wintersportseizoen-2015 Mannenstyle-beversport-3

Post a Comment

#Volg ons op Instagram