Sneaker fans opgelet, Amsterdam is een JD Sports Flagship Store rijker

Sneaker fans opgelet, Amsterdam is een JD Sports Flagship Store rijker

Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-

Sneakers fanaten opgelet, Amsterdam is sinds kort een waar sneaker walhalla rijker met de hypermoderne JD Sports Flagship Store op de Nieuwendijk.

Wij sneaker liefhebbers kunnen ons hart ophalen bij het shoppen in Amsterdam. Sinds zaterdag 17 oktober heeft het Britse JD Sports zijn Europese Flagship Store geopend in onze hoofdstad. De hypermoderne store kent een oppervlakte van maar liefst 900m2 verdeeld over 2 verdiepingen. De store heeft het grootste en beste assortiment aan sneakers en streetwear, en is een must-visit als je in het centrum bent. Ben je trouwens al bekend met het exclusieve ‘Only at JD’ sneaker aanbod van de grote merken waar JD Sports mee samenwerkt zoals Nike, Puma en Adidas? Heel simpel, deze speciale sneakers van deze labels liggen alleen bij JD Sports.

Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-1

Assortiment
Het beste en grootste assortiment van merken zoals Adidas, Puma, Nike, EA7, The North Face, Lacoste en het eigen label Supply & Demand is te vinden in de nieuwe Amsterdamse Flagship Store. Overigens is er ook een afdeling speciaal voor streetwear, sportswear en fitnesskleding. Voor de liefhebber is er trouwens ook een afdeling voor voetbalkleding!

Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-5

Hypermoderne Store
Het waanzinnige aanbod van sneakers en streetwear spreekt voor zich, maar de winkel is meer dan alleen een store, het is een hele belevenis. De nieuwe Flagship Store is voorzien van de nieuwste technische snufjes. Het kopen van sneakers heeft bijvoorbeeld een extra dimensie, want schoenen worden niet door een medewerker uit het magazijn gehaald, maar worden middels de loopband naar de winkel gebracht. Overal in de grote store zijn verschillende interactieve spiegels te vinden. Deze spiegels zijn interactief en hebben een menu waar producten direct online gekocht kunnen worden. Ook kunnen social media fans selfies plaatsen die direct te zien zijn in de store op de social media wall.

Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-2Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-3 Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-4Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-6 Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-7 Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-8 Sneakers-Amsterdam-JD-Sports-Flagship-Store-mannenstyle-9

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram