Win het Mannenstyle filmpakket met The Last Witch Hunter: vrijkaarten 2×2 en diverse DVD’s!

Win het Mannenstyle filmpakket met The Last Witch Hunter: vrijkaarten 2×2 en diverse DVD’s!

The Last Witch Hunter met Vin Diesel officiële trailer Mannenstyle Independent Films 2

Mannen! Deze week (donderdag 22 oktober) verschijnt de bovennatuurlijke film The Last Witch Hunter met Vin Diesel in de bioscoop! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Independent Films een filmpakket met vrijkaarten en diverse DVD’s weg..

Vin Diesel gaat in deze bovennatuurlijk bioscoopfilm de strijd aan met eeuwenoude heksen. In de moderne wereld verschuilen vele geheimen, maar het meest verbazingwekkende geheim is dat er nog altijd heksen onder ons leven en deze bovennatuurlijke wezens willen de Zwarte Dood op de wereld loslaten.

Al eeuwen vechten we tegen heksen en Kaulder (Vin Diesel), een dappere krijger, is het gelukt om de almachtige Koningin der heksen en haar gevolg te doden. Vlak voor haar dood vervloekte de Koningin Kaulder echter met haar eigen onsterfelijkheid, waardoor hij voor altijd gescheiden zal zijn van zijn geliefde vrouw en dochter in het hiernamaals.

Vandaag de dag is Kaulder de enige overblijvende in zijn soort. Hij heeft de afgelopen eeuwen doorgebracht aan het jagen op heksen en altijd verlangd naar zijn verloren geliefden. Wat Kaulder echter niet weet, is dat de Koningin herrezen is uit de dood en wraak zoekt op haar moordenaar. Deze epische strijd gaat bepalen of het mensenras kan overleven..

Doe mee en win het The Last Witch Hunter filmpakket! Je ontvangt 2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm en diverse DVD’s met hetzelfde spannende actiegevoel met Vin Diesel, zoals Riddick en Furious 6.

Hoe doe je mee? Klik op deze link en like onze Facebook, plus noem een getal onder de 100. Jij maakt dan direct kans op dit te gekke The Last Witch Hunter filmpakket!

riddick The Last Witch Hunter vin diesel winactie Mannenstyle furious 6 The Last Witch Hunter vin diesel winactie Mannenstyle

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram