Balmain x H&M 2015 Fall/Winter Lookbook

Balmain x H&M 2015 Fall/Winter Lookbook

Balmain x H&M 2015 Fall:Winter Lookbook heren mannenstyle

Nadat we onlangs een uitgebreide (gelekte) eerste glimp vingen van de aankomende Balmain x H&M collectie, presenteren we nu het volledige lookbook voor de langverwachte samenwerking.

Het is designer Olivier Rousteing’s eerste project op ‘high street’ niveau en het behoudt de moeiteloze stijl die heeft geleid tot de sterke positie van het Franse modehuis binnen luxe herenmode. Het gebruik van sterke silhouetten met rijke detaillering, zorgt ervoor dat Parijse tailoring, sport esthetiek en urban esthetiek samenkomen.

Binnen de collectie zien we veel prachtige jacks, jassen, broeken, truien shirts enzovoort, en een selectie van schoenen, tassen en accessoires om het af te ronden.

De Balmain x H&M collectie is vanaf 5 november wereldwijd te koop bij geselecteerde stores van de Zweedse retailer en in de webwinkel.

balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-01 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-02 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-03 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-04 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-05 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-06 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-07 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-08 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-09 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-10 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-12 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-13 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-14 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-11 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-15 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-16 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-17 balmain-x-hm-lookbook-mannenstyle-00

Post a Comment

#Volg ons op Instagram