De Ferrari F12TDF – 770pk pure, ultra exclusieve awesomeness

De Ferrari F12TDF – 770pk pure, ultra exclusieve awesomeness

De Ferrari F12TDF autonieuws sportwagen mannenstyle 1

De Ferrari F12 Berlinetta heeft zojuist een verandering ondergaan door middel van een upgrade proces en het resultaat is de bloedmooie, opgevoerde Ferrari F12TDF.

De gloednieuwe Ferrari F12TDF behoudt grotendeels de styling van het absoluut prachtige origineel, maar kent een paar opvallende en relevante toevoegingen die ervoor zorgen dat de auto een beetje sneller, een beetje beter en zeker meer hardcore is!

De Ferrari F12TDF autonieuws sportwagen mannenstyle 2
De Ferrari F12TDF is eigenlijk een eerbetoon aan het enorme succes van Ferrari in de Tour de France autosport races die ze van 1955 tot en met 1964 domineerde. Het gelikte vakmanschap van het licht gewijzigde ontwerp van de auto helpt de prestaties te verhogen met een paar seconden om deze ​​snelle auto, nog veel sneller te krijgen.

De Ferrari F12TDF autonieuws sportwagen mannenstyle 3

De F12TDF kan een maximale snelheid van 340 km/u raken en trekt naar 100km/u in slechts 2,9 seconden, dus knipper met je ogen en de auto is weg.

Ferrari heeft de upgrade voorzien van de nodige pk’s -van 730 naar 769 – en deze schoonheid is op een streng dieet. De opbouw van haar behendigheid en snelheid is bereikt met behulp van het afstoten van heel wat ongewenst gewicht. Uiteraard is dit bereikt door het gebruik van koolstofvezel en aluminium.

De Ferrari F12TDF autonieuws sportwagen mannenstyle 4

Het extra duwtje dat nodig was om de nieuwe en meer aerodynamische F12TDF sneller en stabieler te maken, werd bereikt met een speciaal ontworpen koolstofvezel ‘aerobridge’, die lucht omleid om aan downforce te winnen waardoor het voertuig meer grip behoudt bij hoge snelheden.

De Ferrari F12TDF autonieuws sportwagen mannenstyle 6
De nieuwe Ferrari F12TDF is overigens een limited edition model met slechts 799 auto’s die worden samengesteld door het bedrijf in Modena. De Ferrari zal worden verkocht met het stuur links of rechts. De modellen dragen een prijskaartje van $ 808.888. De Ferrari F12TDF is wat ons betreft het ultieme voorbeeld wat autoporno zo ontzettend aantrekkelijk maakt voor de man!

De Ferrari F12TDF autonieuws sportwagen mannenstyle 5

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram