Playboy stopt met naakt..

Playboy stopt met naakt..

Naakt en Playboy gaan al decennia hand in hand, maar het magazine gaat stoppen met vrouwelijk naakt in zijn magazine. Een zwarte dag..

In een poging om het aantal lezers uit te breiden en een breder publiek aan te spreken, zal het bedrijf zijn 62jaar werkwijze opzij zetten. De erotische beelden die synoniem waren aan het imago en het merk behoren tot het verleden.

De stap is onderdeel van een redesign dat zal worden onthuld in maart volgend jaar, en hoewel naaktheid niet langer in het beeld terugkomt, zal het magazine voor mannen wel doorgaan met het weergeven van ‘vrouwen in uitdagende poses’,

VolgensChief Executive’ Scott Flanders van de Playboy was de stap onvermijdelijk. Met een klik op de knop heb je alles dat met sex(y) te maken hebt voor gratis en voor niks online.
De inmiddels 89-jarige legende Hugh Hefner kon niet anders dan het ermee eens zijn. Het nieuwe magazine zal een schonere en meer moderne stijl kennen, en de Playmate van de Maand zal nog steeds een terugkerend onderdeel zijn, zij het op wijze voor ’12 jaar en ouder’. Wat vinden jullie van deze nieuwe richting?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram