Protest X Numbnut Motorcycles Café Racer Collaboration

Protest X Numbnut Motorcycles Café Racer Collaboration

Protest sportswear X Numbnut Café Racer Collaboration Mannenstyle

Deze winter verschijnt er iets bijzonders. Protest is namelijk een bijzondere samenwerking aangegaan met Numbnut Motorcycles middels een kledinglijn voor mannen, en daarmee is de Protest sportswear X Numbnut Café Racer Collaboration een feit.

Om deze collabo te vieren hebben de mannen van Numbnut Motorcycles een unieke custom-built motor gebouwd, het uitgangspunt voor deze speciale kledinglijn voor mannen. De herencollectie vangt met gemak het juiste gevoel en de ware stijl van deze groep échte ‘café racers’, getuige onder andere de flanellen shirts, denim shirts en gave t-shirts.

De ‘Numbnuts’ bestaat uit een groep van negen vrienden in hun vrije tijd hun eigen op maat gemaakte bikes bouwen, van Harleys uit 1941 tot BMW’s, Honda’s, Kawasaki’s en Triumph motoren.

De Protest Numbnut Café Racer bike is onder meer te zien geweest bij het bekende Wheels and Waves event in Biarritz. Na deze roadtrip zal de PNCC Café racer bike gedoneerd worden aan het Protest “To Get There Fund”. (www.protest.eu/pncc)

Tip: Check ook een de @protestsportswear account op Instagram en zoek op hashtag #pncc en #protestsportswear!

Protest sportswear X Numbnut Café Racer Collaboration Mannenstyle 4

Protest sportswear X Numbnut Café Racer Collaboration Mannenstyle 3

Protest sportswear X Numbnut Café Racer Collaboration Mannenstyle 2

Protest sportswear X Numbnut Café Racer Collaboration Mannenstyle 1

Post a Comment

#Volg ons op Instagram