5 ingrediënten voor de perfecte mannenavond

5 ingrediënten voor de perfecte mannenavond

5 ingrediënten voor de perfecte mannenavond

bron afbeelding: bachelors-art.tumblr.com

Soms gaat er niets boven een ouderwets avondje met je mannelijke vrienden. Een kratje bier en een interessante voetbalwedstrijd zijn doorgaans al garantie voor een geslaagde avond, maar waarom zou je niet eens iets specialers organiseren? Hier 5 ingrediënten voor een mannenavond in stijl.

Eten

Vergeet barbecue en borrelnoten; dit is hét moment om culinair uit te pakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van hapjes waar bier in verwerkt is? Op deze pagina vind je een hele serie bierrecepten. Een gewone pizza valt natuurlijk ook altijd in de smaak. Vanavond haal je de pizza´s echter niet bij de pizzeria of uit de diepvries, maar maak je ze zelf. Meer snack-ideeën vind je in de categorie borrelhapjes op de site van Albert Heijn.

Muziek

Laat de tv uit en zet de juiste achtergrondmuziek op. Welke muziek dat is, dat hangt helemaal van de smaak van jouw vriendengroep af. Wanneer je even niet zoveel inspiratie hebt, staan er op Spotify genoeg kant- en klare playlists. Onder meer een goede jazz-lijst past perfect bij een avond als deze.

Sigaren

Stel je voor: je leunt achterover, voert een goed gesprek en neemt af en toe een trekje van een smaakvolle sigaar. Hoewel niet iedereen ze graag rookt, is het proeven van sigaren de perfecte manier om deze avond anders dan anders te maken. Mocht je nog niet zo thuis zijn in de wereld van de sigaren en geen idee hebben wat je eigenlijk lekker vindt, dan is het aan te raden om je even in te lezen op een site als Noblego. Op internet zijn genoeg tips te vinden voor beginners.

Drank

Vervang het standaard biertje eens door iets sterkers en luxers. Wanneer je voor sigaren gaat, is rum heel geschikt. Kies anders voor een goede whiskey. Op deze site (met de toepasselijke naam ´real men drink whiskey´) staat precies hoe je whiskey uitkiest en hoe je dit drankje het beste kunt drinken.

Poker

Welke activiteit past er nu beter bij een mannenavond dan een spelletje poker? Zet een zonnebril op, samen met je beste pokerface, en bedenk een sterke tactiek. Voer de spanning op door om echte geldbedragen te spelen. Als je nog niet zo ervaren bent, oefen je gewoon van tevoren online.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram