De party generatie die alles kan..

De party generatie die alles kan..

De party generatie die alles kan..

Wij zijn de generatie die het kunnen doen. Wij zijn de generatie die het móéten doen! Wij willen alles uit dit pas 15-jaar oude millennium halen, terwijl we onze grenzen verleggen en gaan voor goud. En gaan voor goud betekent vieren met goud..

Beseffen velen van ons wel dat wij de kinderen zijn van de jaren ’90, maar ook van de jaren ’00? Wij zijn een bijzondere generatie. Wij zagen de opkomst van de mobiele apparatuur, luisterden naar de opmars van elektronische muziek, kregen ons eerste kusje voor 2000 en zoenden voor het eerst na 2000. Wij zijn de laatste generatie die bang was voor de eeuwwisseling en bijbehorende impact van de digitale klok, maar de jongste generatie die de hoop had dat dit goed zou komen. Wij zijn de millennium-generatie en dit moeten wij vieren met een drankje dat tot onze generatie behoort.

Wij zijn in feite de wanhopigen met hoop, de groep generatiegenoten die nog leefde in het tempo van vóór de smartphone, maar zeker ook de groep die meegroeide met de almaar sneller wordende maatschappij. Wij weten hoe het is om onafhankelijk te zijn van het digitale en begrijpen daarom juist de waarde van het hedendaagse. Wij zijn de generatie die met vriend en vijand feest in de zomer, winter, herfst en lente, omdat dit voor ons een korte terugkeer is naar de vorige eeuw.

Geen bereik met mobiele telefoons, maar volledige focus op muziek, mensen en sfeer – het leven – in onze directe omgeving. Wij snappen dit en zijn de groep die elkaar omarmt. Wij begrijpen dat wij een generatie zijn met twee gezichten, maar altijd een eensgezinde spirit. Juist om deze redenen zijn wij de generatie die af en toe op de rem moeten trappen om een ijskoud flesje open te trekken en onze ambities en prestaties te voelen, juist terwijl we ontspannen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram