‘Concussion’ Officiële Trailer met Will Smith

‘Concussion’ Officiële Trailer met Will Smith

'Concussion' Officiële Trailer met Will Smith bioscoop Mannenstyle

Will Smith is terug in de razendspannende bioscoopfilm Concussion, waarin hij als forensisch neuropatholoog Dr. Bennet Omalu de strijd aangaat met de NFL om de gezondheid van de American Football spelers. Check snel de officiële trailer!

Het is geen geheim dat hersenschuddingen en discussies over de veiligheid van spelers een belangrijk probleem is geweest voor de NFL in de afgelopen jaren, en dit zal alleen maar erger voor Roger Goodell en co. nu Will Smith schittert in regisseur Peter Landesman‘s ‘Concussion’ later dit jaar.

Geschreven door Landesman en gebaseerd op het GQ artikel “Game Brain” uit 2009, door Jeanne Marie Laskas, vertelt Concussion het waargebeurde David vs Goliath verhaal van de Amerikaanse immigrant Dr Bennet Omalu, de forensische neuropatholoog die de eerste ontdekking van CTE deed American Football gerelateerd hersentrauma bij twee voormalig professionele American Football spelers, die beiden zelfmoord pleegden als gevolg van de degeneratieve ziekte.

Met in de hoofdrol Will Smith als Omalu en een cast bestaande uit o.a. Albert Brooks, Alec Baldwin, Gugu MbathaRaw, Paul Reiser en Luke Wilson schijnt de bioscoopfilm een licht op de NFL‘s pogingen om het verband tussen American Football en CTE te ontkennen. Concussion staat gepland voor release rond de kerst.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram