Weekendtip: gratis het Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ downloaden!

Weekendtip: gratis het Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ downloaden!

Download gratis Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ Posthoorn Groupon Mannenstyle 7

Afgelopen week waren wij op uitnodiging van onze vrienden van Coopr op bezoek op de Amsterdamse Herengracht in het gezelschap van Michelenster-restaurant Posthoorn en diens sterrenchef. Op het menu? Een sterrenworkshop koken met Gin!

In samenwerking met Groupon hebben sterrenchef Jeroen Bavelaar en sommelier Edwin van Egmond van Michelinster-restaurant Posthoorn het unieke ‘Shaken & Koken met Gin receptenboek’ ontwikkeld. Afgelopen week ging Mannenstyle op bezoek bij de introductie hiervan op de Amsterdamse grachten en man, wat hebben we genoten! In goed gezelschap hebben wij in de Kookstudio aan de Herengracht – onder begeleiding van sterrenchef Jeroen en sommelier Edwin – zelf ons spectaculaire menu klaargemaakt, onder genot van een aantal bijzondere Gin Tonic’s uiteraard. Hoewel het eindresultaat qua verschijning op het bord moeilijk na te bootsen is (voor de minder gezegende kunstenaars onder ons), begeleidt het receptenboek je vlekkeloos naar een geweldig smakend diner.

Er zijn twee bijzondere Gin-Tonic cocktailrecepten gecreëerd, een hoofdgerecht en een dessert waarin gin en tonic zijn verwerkt. Groupon biedt het receptenboek vanaf heden helemaal gratis aan via een 0-euro deal aan. Zo ontvangt je na ‘aanschaf’ van de deal het digitale receptenboek netjes in je mailbox om thuis mee aan de slag te gaan. Naast de gratis optie bevat de deal trouwens ook een optie om een Gin-Tonic viergangendiner bij de Posthoorn te kopen voor 2, 3 of 4 personen.

Gin-Tonic drankjes, maar ook koken met bijzondere ingrediënten zoals gin is een trend die zich steeds verder ontwikkeld. Wij willen blijven innoveren en experimenteren om consumenten te verrassen met onze gerechten. Vandaar dat wij een speciaal “Shaken & Koken met Gin receptenboek” hebben gecreëerd, waarin wij onze ‘geheime recepten’ prijs geven om mensen te inspireren om thuis als sterrenchef of cocktailshaker aan de gang te gaan,“ aldus Jeroen Bavelaar (chef-kok) en Marc Boeljon (patron) van Restaurant Posthoorn.

Download gratis Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ Posthoorn Groupon Mannenstyle

0- Euro Deal Shaken & Koken met Gin receptenboek

Met de 0-Euro deal wil Groupon graag iedereen de kans bieden om de sterren van de hemel te koken. In het gratis digitale kookboek geeft de Posthoorn exclusief en eenmalig hun Michelin-sterrenrecepten prijs. Het receptenboek bevat twee recepten om te koken met gin en twee recepten om te shaken met gin. Met onder andere Fever-Tree Mediterranean Tonic met Gin Mare is een heerlijke Bloody Gin-Tonic ontwikkeld. En uit een prachtig samenspel van ingrediënten en Fever-Tree Indian Tonic met Beefeater24 is de Sweet & Sour Gin-Tonic ontstaan. Verder zet je voor iedereen een frisse maaltijd op tafel met een Gin-Tuna salade als hoofdgerecht en een Zacht Fruit Gin-Tonic Dessert. De deal is gratis aan te schaffen tot en met 9 september 2015 en het digitale receptenboek wordt de dag erna toegestuurd.

Gin-Tonic sterrendiner bij Restaurant Posthoorn

Laat je het liever over aan een chef-kok dan kun je genieten van een Gin-Tonic diner bij de Posthoorn zelf. Het Michelinster-restaurant biedt via Groupon een viergangendiner aan geïnspireerd op de populaire zomerse cocktail voor 2, 3 of 4 personen. De ontvangst is geheel in stijl met een bijzondere Gin-Tonic cocktail als aperitief en een amuse. Gevolgd door een menu gecreëerd door sterrenchef Jeroen van Bavelaar, waarbij twee gerechten uit het receptenboek bereid zijn met gin. Alleen in de maand september kun je gebruik maken van het diner, vanaf 89 euro. Speciaal voor deze gelegenheid krijgt iedereen met de code GINTONIC tot en met zondag 20% extra korting op deze of andere lokale deals van Groupon.

Download gratis Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ Posthoorn Groupon Mannenstyle 1 Download gratis Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ Posthoorn Groupon Mannenstyle 2 Download gratis Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ Posthoorn Groupon Mannenstyle 3 Download gratis Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ Posthoorn Groupon Mannenstyle 4 Download gratis Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ Posthoorn Groupon Mannenstyle 5 Download gratis Michelinster-receptenboek ‘Shaken & Koken met Gin’ Posthoorn Groupon Mannenstyle 6

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram