Superbatterij voor je telefoon op komst en eerste gelekte iPhone 6s foto’s

Superbatterij voor je telefoon op komst en eerste gelekte iPhone 6s foto’s

Superbatterij voor je telefoon op komst en eerste gelekte iPhone 6s foto's 5 mannenstyle

Stel je voor dat je een week lang niet je mobiele telefoon hoeft op te laden. Het Britse technologiebedrijf Intelligent Energy heeft de eerste waterstof aangedreven accu van de wereld gebouwd.

Deze accu creëert zijn eigen elektriciteit door de combinatie van zuurstof en waterstof samen te brengen met haar eigen gepatenteerde technologie, ten koste van slechts een kleine hoeveelheid warmte en waterdamp als afval.

Het prototype is een ingebouwde, oplaadbare brandstofcel die niks toevoegt aan bijvoorbeeld de grootte van je iPhone, en heeft de capaciteit om op te laden voor ongeveer zeven dagen. In principe is het concept geschikt voor elke mobiele telefoon.

De batterij kan wordenbijgetankt’ met waterstof via de hoofdtelefoonaansluiting. Naar verluidt werkt Intelligent Energy nauw samen met Apple voor het product, zodoende is deze ‘game changer’ voorlopig alleen compatibel met de iPhone 6 modellen. Het bestuur van bedrijf is overigens nog bezig een verkoopprijs te bepalen voor de accu.

Hoewel Intelligent Energy nauw samenwerkt met Apple, betekent dit helaas nog niks voor de iPhone 6s (of iPhone 7?) denken wij.

Eerste foto’s iPhone 6s gelekt

De iPhone 6s release ligt nog enige tijd uit ons zicht, maar we hebben enkele gelekte beelden van de iPhone 6s gevonden, dankzij 9to5Mac, en om eerlijk te zijn lijkt het toestel vooralsnog sprekend op zijn voorganger.

Volgens gebruiker Mark Gurman, zullen de grote veranderingen in het toestel intern zijn, met enkele vroege hints die wijzen op verschillen in de montage. Bij de nieuwe iPhone 6s zien we namelijke verschillen bij de montagepunten waar het logic board moet komen.

De grootste verandering zou dan ook de toevoeging van Force Touch – vergelijkbaar met de Apple Watch – moeten zijn, die de iPhone in staat zou stellen om te voelen hoe hard je met jouw vinger op het scherm veegt en tikt. Echter, de uitsnijdingen bij de camera en luidsprekergrills’ en poorten lijken identiek ten opzichte van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, al is er nog geen woord gerept over eventuele veranderingen wat betreft de camera en de geluidskwaliteit van de nieuwe release.

De afmetingen zijn ook dezelfde als die van de iPhone 6 Plus. Stay tuned voor meer informatie. Binnen een aantal weken zal Apple hoogstwaarschijnlijk zijn iPhone 6s introduceren.

Superbatterij voor je telefoon op komst en eerste gelekte iPhone 6s foto's 2 MannenstyleSuperbatterij voor je telefoon op komst en eerste gelekte iPhone 6s foto's 1 mannenstyle Superbatterij voor je telefoon op komst en eerste gelekte iPhone 6s foto's 3 mannenstyle Superbatterij voor je telefoon op komst en eerste gelekte iPhone 6s foto's 4 mannenstyle

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram