Preview: Hyundai’s luxe Vision G Coupe Concept

Preview: Hyundai’s luxe Vision G Coupe Concept

Preview Hyundai's luxe Vision G Coupe Concept Mannenstyle 1

Hyundai heeft afbeeldingen onthuld van de luxueuze Vision G Coupe Concept. Een evolutie van Hyundai’sverantwoordelijke en respectvolle’ bolides.

Hyundai heeft de afgelopen jaren gestaag een reputatie opgebouwd van het produceren van betrouwbare en betaalbare auto’s, maar ondanks zijn inspanningen is het Aziatische automerk er nog niet helemaal in geslaagd door te breken in het hoogste echelon van de markt.

De Koreaanse autofabrikant heeft nu echter de eerste beelden van de Vision G Coupe vrijgegeven, een premium conceptmodel dat wordt beschreven als Hyundai’s inspiratie voor zijn aanstaande familie van toekomstige premium producten die luxe, prestaties en stijl beloven met de waarde en de verantwoordelijkheid die waar het merk Hyundai voor staat.

Met een 5.0 liter Tau V8-motor met 420 pk, is het exterieur van de auto niet niet zo schreeuwerig, maar beschikt ze over een ingetogensling-shot’ vorm als verschijning, met de innovatieve, ‘selfopening’ valet deur, dat het hoogtepunt van het ontwerp is.

Details van hout, goud en luxe lederen zien we bij de eerste blik op het interieur.

Je kunt de bolide voor het eerst live zien bij de 2015 Pebble Beach Concours d’Elegance. Stay tuned voor meer details!

Preview Hyundai's luxe Vision G Coupe Concept Mannenstyle 5 Preview Hyundai's luxe Vision G Coupe Concept Mannenstyle 2 Preview Hyundai's luxe Vision G Coupe Concept Mannenstyle 4 Preview Hyundai's luxe Vision G Coupe Concept Mannenstyle 3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram