Vernieuwing in stropdassenland

Vernieuwing in stropdassenland

Vernieuwing in Stropdassenland Gentle-tie Mannenstyle

Al decennia zien we dezelfde stropdassen online en in de winkels. We zien vaak dezelfde kleuren, motieven en stoffen voorbij komen. Echter, waar is de vernieuwing? En hoe vind je als man een keer iets bijzonders in plaats van weer zo’n identieke stropdas?

Tussen alle grote merken is een nieuw en jong merk ontstaan genaamd Gentle-Tie. Gentle-Tie gaat voor verandering zorgen, met één simpel doel: “vernieuwende, unieke stropdassen ontwerpen en produceren”.

Unieke stropdassen

Het is een feit dat een man die een stropdas draagt meer autoriteit, mannelijkheid en klasse uitstraalt, maar niet elke stropdas heeft evenveel effect. Daarnaast is de combinatie tussen pak en accessoires doorslaggevend. Anno 2015 kunnen veel stropdassen die in de winkels liggen echt niet meer. Daarom ontwikkelt Gentle-Tie unieke stropdassen voor ieder individu.

Omdat Gentle-Tie een combinatie maakt van smalle stropdassen en unieke stofkeuzes, hebben ze het voor elkaar gekregen om zowel de perfecte zakelijke als casual stropdas te ontwikkelen.

Collectie

Gentle-Tie heeft drie verschillende collecties; de Unieke Collectie, Seizoenscollectie en Original Collectie. Bij de Unieke Collectie worden maximaal 25 stropdassen en pochetten verkocht in setjes, van de Seizoenscollectie worden maximaal 250 stropdassen en pochetten geproduceerd die beide los verkrijgbaar zijn en tot slot heeft Gentle-Tie de Original Collectie. Deze collectie zal minimaal 1 keer in het half jaar wisselen van selectie en de stropdassen en pochetten worden zowel los als in setjes verkocht.

Opening

Vanaf 1 augustus 2015 begint dit jonge onderscheidende bedrijf met de verkoop. Als je een stropdas zoekt waarmee je jezelf kunt onderscheiden kijk dan op www.gentle-tie.com!

Vernieuwing in Stropdassenland Gentle-tie Mannenstyle.png 3

Vernieuwing in Stropdassenland Gentle-tie Mannenstyle 2

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram