Een blik op de 2015 Alfa Romeo 4C Spider (video)

Een blik op de 2015 Alfa Romeo 4C Spider (video)

2015-alfa-romeo-4c-spider-mannenstyle hoofdfoto

Mede dankzij de technologische vooruitgang in de automarkt, beginnen fabrikanten het belangrijkste aspect bij supercars uit het oog te verliezen: de rijervaring.

In plaats daarvan wordt de focus vaak verlegd naar zaken als extra luxe voorzieningen, terwijl we bij supercars juist zo graag kijken naar de prestaties.

Alfa Romeo lijkt rekening te houden met bovenstaande in de vorm van zijn 2015 4C Spider. Het ‘street-ready’ model focust zich op prestatie, en is puur ontworpen voor rijplezier.

Petrolicious nam de auto voor een tocht door Los Angeles en showt de indrukwekkende vier-cilinder 1.75 turbocharged gasmotor en dubbele koppeling 6speed versnellingsbak TCT, die in staat is om 240 pk op te wekken.

Hoewel we deze prestaties natuurlijk niet op onze Nederlandse wegen hoeven te testen, laat staan in de Amsterdamse binnenstad, geeft de 4C Spider in de video een hint van zijn 250 km/u topsnelheid, evenals zijn krachtige acceleratie en het bereiken van 100 km/u in 4,5 seconden vanuit stilstand.

Voor meer informatie over het voertuig bezoek je de website van Petrolicious.

2015-alfa-romeo-4c-spider-mannenstyle interieur2015-alfa-romeo-4c-spider-mannenstyle 22015-alfa-romeo-4c-spider-mannenstyle

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram