Mophie Juice Pack Air voor iPhone 6 onder de loep

Mophie Juice Pack Air voor iPhone 6 onder de loep

Mophie Juice Pack Air voor iPhone 6 onder de loep mannenstyle

Onlangs kregen we de Mophie Juice Pack Air battery case voor de iPhone 6 in onze handen, de meest recente externe battery pack van Mophie en een potentiële ‘life saver’.

Vrijwel allemaal zijn we verslaafd en afhankelijk van onze telefoon – niet ontkennen! – en iedereen heeft een bloedhekel aan het piepje dat aangeeft dat we nog maar 20%, of nog erger, 10% leven in onze batterij hebben. Op dit moment kan een externe battery pack slash telefooncover/bescherming onze tranen drogen.

Mophie Juice Pack Air voor iPhone 6 onder de loep 8

Mophie’s Juice Pack Air is zo’n batterij-case en onze is ontworpen om de iPhone 6 en 6 Plus een handje te helpen. De cover komt in een selectie van 3 bijpassende kleuren voor de iPhone 6 – zwart, wit of goud. Belangrijker; de superdunne, 2.750 mAh batterij kan onze iPhone 6 van meer dan 100%  extra batterij voorzien! We kunnen dus een hele dag doorkomen met onze veelgebruikte smartphone, zonder dat we halverwege de dag op zoek hoeven naar een stopcontact.

Mophie Juice Pack Air voor iPhone 6 onder de loep 1
De Juice Pack Air is trouwens ook ontworpen om de iPhone 6 te beschermen met zijn duurzame skin, verhoogde randen en rubberen ondersteunende pads. Ondanks de beschermende, duurzame functie van de cover, blijft de accessoire licht van gewicht.

De Juice Pack Air heeft overigens een handig led-lampje dat aangeeft hoeveel batterij de telefoon nog heeft, zodat je tijdig middels de standby-schakelaar de Juice Pack kunt activeren.

Mophie Juice Pack Air voor iPhone 6 onder de loep 3Trouwens, Mophie’s Juice Pack Air beschikt over een zogeheten ‘pass-through charge & sync capability’. Dit houdt in dat de telefoon eerst zichzelf oplaadt wanneer aangesloten op een computer, en vervolgens laadt Juice Pack zichzelf op.

Hoewel Mophie pionier is op het gebied van deze juice packs, is het prijskaartje voor de Juice Pack Air en de Juice Pack Air Plus wellicht iets aan de hoge kant. Doch, we moeten eerlijk toegeven, je krijgt wel degelijk een goede ‘value for money’. Om te beginnen zijn hebben deze accu packs ingebouwd digitaal power management, zodat uw iPhone altijd belast wordt met de juiste hoeveelheid vermogen voor een veilige lading. Daarnaast zijn de Mophie Juice Packs in totaal drie keer getest, in verschillende stadia van de productie, om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar zijn en niet de iPhone naar de gallemiezen helpen.

Mophie Juice Pack Air voor iPhone 6 onder de loep 2Ons vonnis

Mophie is zo’n beetje de uitvinder van de iPhone-battery-case categorie en sindsdien heeft menig bedrijf geprobeerd om ze te kopiëren. Echter, aan het eind van de dag, is de Mophie Juice Pack Air ’top notch’ in termen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Je betaalt er absoluut voor, maar je weet in ieder geval zeker dat je telefoon beschermd en opgeladen is.

De eigenschappen van de accessoire op het gebied van het beschermen van je telefoon, het slimme ontwerp en uiteraard het beschikken over meer dan 100% extra batterij-leven spreken voor zich: deze accessoire is een must-have voor de actieve iPhone gebruiker.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram