Nike geeft ons dit najaar Tech Fleece sneakers

Nike geeft ons dit najaar Tech Fleece sneakers

nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-7

Sinds haar creatie in 2013, heeft Tech Fleece gemakkelijk haar weg gevonden naar accessoires en kleding. Nike brengt ons een lineup sneakers met Tech Fleece, inclusief de Air Huarache, Roshe One en meer.

De Tech Fleece is synoniem geworden aan comfortabel kleden en leven. Nike past het materiaal nu toe om de voeten te sieren en verwennen middels de vetste sneakers in een zout en peper lineup.

De Air Huarache, Roshe One, Internationalist en Juvenate hebben een heerlijk jasje gekregen en zijn klaar voor dit najaar.

Gekleed in de kleuren van heidegrijs, zwart en bordeaux, verschijnen de warme sneakers komende herfst/winter bij de Nike-dealer.

nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-9 nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-10 nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-11 nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-8 nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-4 nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-3 nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-5 nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-2 nike-is-putting-tech-fleece-on-your-feet-1

Post a Comment

#Volg ons op Instagram