FIFA 2016 voor het eerst met voetbalster op de cover

FIFA 2016 voor het eerst met voetbalster op de cover

FIFA 2016 voor het eerst met voetbalster op de cover messi mannenstyle

Onze favoriete voetbalgame FIFA krijgt een  make-over. Na het succesvolle WK voor damesvoetbal – waarbij duidelijk werd dat in de FIFA game 12 vrouwenteams aanwezig zullen zijn – krijgt Leo Messi op de cover gezelschap van een dame. 

De populaire FIFA game krijgt in haar 2016 editie de beschikking over 12 nationale teams van vrouwen een primeur voor de serie – en de motioncapture werd verzorgd door o.a.  de Amerikaanse aanvalsters Abby Wambach en Sydney Leroux.

World Cup 2015 FIFA Women’s, is het aan het licht komen die niet alleen vrouwen verschijnen in FIFA 16, maar ze zullen de cover sieren ook

EA Sports heeft  aangekondigd dat de Amerikaanse aanvalster Alex Morgan op de cover van FIFA 2016 is te zien in de Verenigde Staten en  dat Christine Sinclair haar geboorteland Canada de cover siert. In beide gevallen zullen ze worden vergezeld door Barcelonaster en Argentijns international Lionel Messi.

Grotendeels te danken aan het succes van de nationale ploeg van de Amerikaanse vrouwen, is vrouwenvoetbal populairder dan ooit, vooral in Noord-Amerika. Wat wij op de Nederlandse cover te zien gaan krijgen is een raadsel, wellicht Anouk Hoogendijk?

FIFA 16 lanceert 22 september a.s.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram