Mercedes C63 AMG Coupe Legacy Edition is de laatste in zijn soort

Mercedes C63 AMG Coupe Legacy Edition is de laatste in zijn soort

Mercedes-C63-AMG-Coupe-Legacy-Edition-1

De huidige generatie van de C-Klasse Coupé is slechts maanden verwijderd van vervanging door een nieuw model, maar de Zuid-Afrikaanse subdivisie van Mercedes-Benz wil dit geweldige voertuig een mooi afscheid geven. Zodoende kwam men met een nieuwe, speciale versie van de huidige C63 AMG Coupé.

Omschreven als de Legacy Edition Series, zal deze prachtige versie van de C63 AMG Coupé in een beperkte oplage van slechts tien modellen komen, elk van hen in een prachtige Viper groene kleur en voorzien van een exclusieve set van 10 custom, matzwarte legeringen.

De huidige Mercedes C63 AMG Coupé is het laatste atmosferische C-Klasse AMG model, profiterend van een 6,2-liter V8-motor goed voor ongeveer 506 pk en 610 Nm koppel. Deze enorme motor is aangesloten op een 7-traps AMG Speedshift MCT transmissie, waardoor het voertuig van 0 naar 100 km/u versnelt in slechts 4,2 seconden.

Hoewel dit model beperkt beschikbaar is en alleen in Zuid-Afrika in de showroom staat, is de bolide al uitverkocht. We weten niet wat voor prijskaartje  dit groene beest draagt, maar we weten zeker dat het ongetwijfeld de moeite waard was!

Mercedes-C63-AMG-Coupe-Legacy-Edition-25 Mercedes-C63-AMG-Coupe-Legacy-Edition-24 Mercedes-C63-AMG-Coupe-Legacy-Edition-7 Mercedes-C63-AMG-Coupe-Legacy-Edition-4 Mercedes-C63-AMG-Coupe-Legacy-Edition-3 Mercedes-C63-AMG-Coupe-Legacy-Edition-2

Post a Comment

#Volg ons op Instagram