Extrema Outdoor review

Extrema Outdoor review

Extrema Outdoor 2015We zijn weer een beetje bijgekomen de afgelopen week, want zaterdag 11 juli was het de twintigste editie van Extrema Outdoor op recreatiegebied Aquabest! En wat hebben wij genoten van een dag vol met gezelligheid en puur plezier!
Het weer was sowieso top met flink wat zon en dat zorgde al voor blije gezichten op de weg er naartoe. Iedereen om ons heen had er superveel zin in. Eenmaal binnen bleek dat er de nodige moeite was gedaan om er een mooi feest van te maken. De aankleding zag er goed uit. De podia waren mooi en divers, waaronder één podium dat geheel bestond uit houten pallets die door Eindhovense studenten aan elkaar waren getimmerd tot een immens grote halve cirkel.

extrema festivalMaar niet alleen de podia zagen er goed uit. Ook was er voldoende aandacht besteed aan de aankleding van de rest van het terrein, waarbij zoveel mogelijk aansluiting werd gezocht met het thema van dit jaar: 20 years of love. Zo waren er grappige activiteiten, zoals een altaar waar je kon trouwen voor één dag.
Overal op het terrein was het gezellig druk, maar nergens té vol. Je kon overal prima lopen en hoefde bij de barren, muntjes, toiletten en eten (genoeg te kiezen!) nooit lang te wachten. Wat ook positief was, waren de verschillende watertappunten, waar iedereen gratis zijn XO-waterzak kon navullen. Zeker in de brandende zon of een warme tent is dat geen overbodige luxe. Alhoewel even tot rust komen in één van de hangmatten in de schaduw natuurlijk ook prima was!
Het belangrijkste waarvoor de meesten naar zo’n festival komen is natuurlijk de muziek. Niet alleen was er
genoeg afwisseling, wij hebben vooral genoten van de trip down memory lane in de 20 years of love tent. Oude helden zoals DJ Isis en DJ Marcello draaiden platen die je deden terugdenken aan die goeie ouwe tijd. Extrema Extrema 2015heeft het bewezen dat ook anno 2015 iedereen helemaal los gaat op die gouwe ouwe nummers, dit terwijl danseressen en dragqueens het publiek nog eens een extra show gaven.
Na een eindshow bij de Diamondstage, waar de hele dag topacts als Oliver Heldens en 2ManyDJs draaiden, was het festival iets na elven weer afgelopen. Wij vonden het een topdag. Er hing de hele dag een relaxte sfeer, overal waren leuke en gezellige mensen, de muziek was heerlijk en de aankleding en organisatie was top! Een geslaagde dag dus, alleen nu weer een jaar wachten op XO 2016!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram