Wimbledon stijl 2015

Wimbledon kledingstijl 2015

Wimbledon stijl 2015

De Wimbledon Championships is ‘s werelds oudste en belangrijkste tennistoernooi, wat wereldwijd bekend staat als het enige gras tennis evenement wat deel uitmaakt van de Grand Slam-toernooien. Naast de US Open, Australian Open en de French Open, is Wimbledon zonder twijfel het meest traditionele en prestigieuze toernooi, met een strikt kledingvoorschrift niet alleen voor de spelers maar ook het publiek. Voor de gelukkigen onder jullie die ooit – of misschien zelfs dit jaar – een wedstrijd in de Centre Court mogen bijwonen, hebben we drie klassieke Britse zomer looks samengesteld ter inspiratie.

Het kleurenpalet voor de outfits bestaat uit verschillende blauwtinten, beige, grijs en wit. Met deze kleuren kan je niet mislopen, en zo val je ook niet uit de toon moest je naast David Beckham of Bradley Cooper komen te staan.

De klassieke Britse zomerstijl heeft drie belangrijke elementen: de nette pantalon, een wit of licht-gekleurd hemd en een getailleerde colbert. Strak in pak is niet per se nodig, maar een formele stijl is wel essentieel. De juiste schoenen en zonnebril maken de look helemaal af.

heren outfits 2015

Overhemd: Hugo Boss
Stropdas: Eton
Hoed: Stetson Jefferson
Zonnebril: Persol
Pantalon: Tommy Hilfiger
Schoenen: Christian Louboutin

Voor een meer casual maar toch nog gepaste look, zijn witte sneakers een goede keuze. Die dragen de spelers namelijk ook. Om toch nog het gentleman-gevoel te behouden, zijn een pocket square en een kraakwit hemd de perfect toevoegingen.

heren outfits zomer

Pocket square: Eton
Zonnebril: Oliver Peoples
Overhemd: Burberry
Colbert: Pierre Cardin
Pantalon: Lanvin
Schoenen: Adidas Stan Smith

De laatste look is een moderne kijk op de klassieke Britse stijl, gesofisticeerd én modern. Een paarse pocket-square of stropdas met paars of donkergroene kleuren geven de kans om de Wimbledon club-kleuren subtiel in de look te verwerken.

heren outfits Wimbledon

Overhemd: Gucci
Pantalon: Selected
Zonnebril: Persol
Pocket square: Eton
Colbert: Selected
Schoenen: Sergio Rossi

Door STYLIGHT.nl

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram