4 accessoires die iedere man moet hebben

heren accessoires

4 accessoires die iedere man moet hebben

We hebben alle overbodige gadgets overboord gegooid en komen uit op 4 essentiële dingen die iedere man nodig heeft om rond te kunnen lopen in de verwarrende wereld van tegenwoordig. Maak jij je schuldig aan het niet bezitten van één van hen?

Het horloge

Je hoort dingen zoals “Een polshorloge is stom, iedereen heeft een telefoon tegenwoordig”. Maar die mensen slaan volledig de plank mis. Een horloge is inmiddels meer dan alleen maar iets waar je op kijkt om te zien hoe laat het is. En ja, natuurlijk is het iets sneller om op je polshorloge te kijken dan om de telefoon uit je zak te halen, maar het horloge zorgt voor stoere  mannelijkheid en stijl om je pols, die je ergens anders moeilijk zult vinden. En, als je een smalle pols hebt, zoals ik, corrigeert een mooi horloge dat enigszins.

De leren armband

Laten we nu eens praten over hoe je je pols langer kunt laten lijken. Het tweede item dat je moet hebben is een leren armband. Kralen zijn trouwens de laatste tijd ook aardig populair geworden, dus als je meer hebt met kralen, ga dan gerust je gang met een kralen armband. Maar persoonlijk heb ik liever een armband van leer, die wat steviger aanvoelt. Zorg ervoor dat je echt leer neemt en dat het slot is gemaakt van roestvrij staal. Een echte man gaat voor kwaliteit!

De stropdas

De stropdas wordt al honderden jaren gebruikt, dus denk maar niet dat jij van de generatie bent die zonder kan. Wat je minimaal nodig het is een zwarte zijden stropdas met een gemiddelde breedte, die past bij je houtskool pak. Als extra tip, in tegenstelling tot een populair geloof, wordt de breedte van je das niet bepaald door een bepaalde maatschappelijke standaard, maar door de breedte van het revers van je kostuum. Als de breedte van het revers  6 cm. is, dan moet de stropdas ook 6 cm zijn. Dat creëert balans.

De leren portemonnee & en kaarthouder

Dus, dit is de deal. Een man zou geen kaarthouder van metaal moeten dragen, of iets van plastic waar je kaarten in stopt. Het is niet elegant en onecht. Een man heeft 2 dingen nodig om zijn kaarten, condooms en bankbiljetten mee te nemen. Een leren kaarthouder voor de kostuum-dagen, om een bobbel te voorkomen en een leren portemonnee met alle noodzakelijkheden voor je jeans-dagen. Net als een echte man, die zijn hele leven wil groeien om een beter mens te worden. Leer veroudert ook prachtig. En daarom is leer een ‘must’.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram