De voordelen van Sim Only

Mobidis

De voordelen van Sim Only

Een echte man kan goed met zijn geld omgaan. De beste manier om meer geld te vergaren is niet door harder te werken of meer verdienen, maar door te besparen. Vaak kun je met maar een klein beetje werk flink besparen op je verzekeringen, energierekening en abonnementen. Zo ook je telefoonabonnement. Veel mensen betalen maandelijks een hoop geld voor een telefoonabonnement terwijl dit soms wel tientallen euro’s per maand goedkoper kan.
Einddatum verlopen
Heb je bij je abonnement een telefoon genomen? MobidisDan betaal je deze telefoon over de looptijd van je contract af. Vaak is dit een contract van 1 of 2 jaar. Na het verstrijken van de einddatum wordt het contract maandelijks verlengt. Je blijft dan hetzelfde maandelijkse bedrag betalen, wat betekent dat je dus elke maand extra betaald voor een telefoon die al afbetaald is! Zonde van je zuurverdiende centjes en dus tijd om over te stappen.

Los toestel vs abonnement
Als je het kan betalen is het in de meeste gevallen voordeliger om een los toestel in combinatie met sim only te kopen. Je kunt er ook altijd voor kiezen om je huidige telefoon nog een jaartje langer te gebruiken. Laten we als voorbeeld de populaire iPhone 6 nemen. De kost met abonnement €54 euro per maand bij een 2 jarig contract. Dat kost in totaal dus 12 * 54 = €1296. Je krijgt dan 300 belminuten, onbeperkt sms en 2GB dataverkeer.
Het toestel los kost €774. Op dit moment kun je voor €15 per maand een Sim Only abonnement krijgen met 500 belminuten, onbeperkt sms en 2GB dataverkeer. Dat komt neer op €360 voor een 2 jarig contract. Als je dit bij elkaar optelt kom je op €1134 uit. Dat is dus een besparing van €162 en nog eens 200 extra belminuten. Zeker niet verkeerd!
Vergelijk je rijk
Via Mobidis kun je alle Sim Only aanbiedingen van dit moment vergelijken. Alle bekende Nederlands providers doen mee. Je kunt aangeven hoeveel minnuten, sms en dataverkeer je wilt. Zo vind je altijd de beste deal die helemaal bij jou past. Wees er snel bij want het gaat vaak om tijdelijke aanbiedingen!

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram