Extrema Outdoor Festival 2015

Extrema Outdoor Festival 2015

Extrema Outdoor 2015Op 11 juli vindt Extrema Outdoor plaats bij het mooie recreatiegebied Aquabest. Het is tijd voor een feestje, want XO viert dit jaar haar twintigste verjaardag, met als thema ‚20 years of LOVE’.
De line-up van Extrema outdoor 2015 is divers te noemen. Verschillende muziekstijlen, verdeeld over meerdere podia, en zowel grote namen als een aantal nieuwere en misschien wat minder bekende DJ’s. Het Diamond-podium is weer het hoofdpodium, waar grote namen als het Belgische 2ManyDJ’s en de Nederlandse Oliver Heldens staan.
Daarnaast heeft XO een primeur met de ANTS stage, die dit jaar voor het eerst naar Nederland wordt gehaald. Extrema festivalANTS is het populaire zaterdagconcept van Ushuaïa op Ibiza. De resident-DJ van ANTS, Adrea Oliva, is een van de hoofdacts op deze stage.
Bijzonder dit jaar is de extra stage. Speciaal vanwege de twintigste verjaardag kent het festival dit jaar de ’20 years of love’-stage, waar met de helden van vroeger een trip down memory lane gemaakt kan worden. Zoals met DJ Jean, Marcello, Isis, Joost van Bellen en een speciaal voor XO eenmalige comeback van Miss Monica.
Tickets zijn te koop en die vind je, samen met alle informatie, op xofestival.nl. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram