De wereld om je pols met de ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch

De wereld om je pols met de ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatchWil je nog meer gemak op de piste? Dan is de ASUS ZenWatch zeker iets voor jou. Als je op de latten staat, is het niet handig als je steeds je telefoon voor de dag moet halen om bijvoorbeeld het weer, de route en eventuele meldingen te checken.

Om je hierbij te helpen heeft ASUS de ZenWatch ontwikkeld, een stijlvol horloge met reguliere polsbandjes en een vierkant amoled-paneel met een resolutie van 320×320 pixels. Op het eerste gezicht lijkt het een ‘gewoon’ horloge, maar het is een complete smartwatch waarop je inkomende telefoontjes, notificaties en andere bruikbare informatie kunt zien. Je kunt ook direct een antwoord krijgen op vragen die je inspreekt, en het is met de ZenWatch zelfs mogelijk om je hartslag en het aantal verbrande calorieën bij te houden!

Genoeg mogelijkheden om je foto’s en filmpjes te bekijken op wintersport en altijd up-to-date te blijven tijdens het skiën of snowboarden. En zo kun je achteraf ook nog eens uitgebreid nagenieten! Wil je meer weten over de producten van ASUS? Like dan de Facebook pagina van ASUS Benelux. Hier zie je de nieuwste producten voorbij komen!

Koop nu online bij de Mediamarkt voor 229,-!

Bekijk op bol.com

Post a Comment

#Volg ons op Instagram