Creëer jouw unieke hardloopstijl met de Nike Free iD

Nike Free iD custom

Creëer jouw unieke hardloopstijl met de Nike Free iD

Nike Free iDNike komt met splinternieuwe hardloopschoenen: De Nike Free 5.0 en Nike Free 4.0 Flyknit. In de Nike Free hebben jou voeten meer vrijheid met behoud van de nodige demping.

De superlichte Nike Free hardloopschoenen hebben een zeer flexibele zool waardoor hardlopen nog natuurlijker aanvoelt. Het is nu ook mogelijk om deze nieuwe hardloopschoenen van Nike te personaliseren om jou eigen unieke hardloopstijl te creëren.

Personaliseren kan op deze pagina.

Personaliseer jouw Nike Free iD!
Het personaliseren van je eigen Nike Free schoen bestaat uit voldoende mogelijkheden waardoor ook jouw schoen uniek wordt, the Sky is the Limit!  De Nike Free 4.0 Flyknit iD heeft een sterke, lichtgewicht bovenwerk in drie patronen beschikbaar voor een gepersonaliseerde look. Bij Nike Free 5.0 iD kun je zelfs kiezen uit een geweven of gebreide bovenwerk, versterkt met extra ondersteuning in de vorm van Flywire kabels.

Zelf aan de slag? Ontwerp hier jouw eigen Nike Free iD!

Aan de slag met het personaliseren van de Nike Free iD.

Met de keus uit verschillende zolen, bovenwerken, kleuren en erg gave patronen, kun je deNike Free iD custom Nike Free een look & feel geven die helemaal bij jou past. Kies je geslacht, schoenmaat, pasvorm en ga lekker aan de slag met het personaliseren van jou unieke Nike Free iD. De keus van het bovenwerk geeft meteen een enorme verandering aan jouw hardloopschoen omdat dit het grootste gedeelte van de schoen is.

Dan heb je de mogelijkheid om uit twee erg mooie patronen of effen te kiezen waarvan je ook nog eens de kleuren kan aanpassen! Zelfs de veters bevatten  een twee kleurcombinatie, hoe uniek wil je het hebben! Nog veel unieker natuurlijk, dus kies de Free 4.0 zool voor een lager profiel, zeer flexibele zool  en meer natuurlijk gevoel tijdens het hardlopen. Of ga voor de Free 5.0 zool met meer demping en nog steeds zeer flexibel. Maar om het helemaal persoonlijk te maken maak je jou eigen iD.

Op de lip van de Nike Free kun je namelijk jou eigen naam, nummer, datum of  een inspirerende boodschap schrijven.

Ik heb mijn schoen al ontworpen, benieuwd hoe jouw persoonlijke Nike Free iD eruit ziet? Ontdek het nu!

Delen via Social Media? #NIKEFREE

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram