Altijd een unieke outfit met Blue Macaw PocketBar T-shirts!

Festivalshirt 2015

Altijd een unieke outfit met Blue Macaw PocketBar T-shirts!

Festivalshirt 2015Om ervoor te zorgen dat iedereen komend festival seizoen met een unieke shirt kan rond lopen heeft Blue Macaw speciaal voor alle Early Birds, die nu al niet kunnen wachten tot het festivalseizoen, een speciale actie. 15% korting op je aankoop!

De gehele maand maart en april geeft Blue Macaw je de mogelijkheid om zo’n uniek PocketBar shirt met 15% korting te bemachtigen! Grijp nu je kans en gebruik de code FY15PBM15 tijdens het afrekenen en je krijgt direct 15% korting op je aankoop!

Het is ons allemaal wel eens overkomen. Maanden van te voren een kaartje gekocht voor dat ene festival en naar mate het festival steeds dichterbij komt ga je opzoek naar een 55 the blue macawperfecte outfit. Na uren het internet te hebben af geklikt heb je dan eindelijk je outfit, inclusief een te gek T-shirt, helemaal compleet, klaar om los te gaan.

De dag is daar! Je trek je te gekke en unieke outfit aan en stapt op de fiets. Je komt aan op het festival, zet je fiets op slot en maakt uiteraard nog ff snel een foto zodat je aan het eind van de avond ook nog weet waar je fiets staat. Je gaat door de kaartcontrole en wordt nog ff gecontroleerd op smarties. En dan…, eindelijk kan je het festivalterrein op!

Maar… nog voordat je muntjes gekocht heb zie iemand naast je lopen met exact het zelfde shirt aan. Je denk, hmm… dat is balen, dacht dat ik een unieke outfit had. Maar goed 1 iemand met het zelfde shirt is niet zo erg denk je en je gaat verder. Voordat je, je aan een dansje gaat wagen wil je nog ff snel je blaas legen.

Je staat met 5 man, enigszins ongemakkelijk, bij een pisbak, je kijkt naar links en… F*CK! Weer iemand met exact het zelfde shirt! De outfit die je had uitgekozen blijkt helemaal niet zo uniek te zijn en je hele dag is hierdoor gelijk naar de klote.

FLASHBACK: we herinneren ons allemaal pocketbarshet festivalshirt 2014 nog wel!

Oké, misschien is niet je hele dag gelijk naar de klote en heb je toch nog flink genoten, van de sfeer en de muziek, maar toch baal je ervan dat er zo veel mensen met het zelfde shirt rond liepen. Voor iedereen die dit wel eens is overkomen en voor iedereen die er zeker van wil zijn dat die niemand tegen komt met het zelfde shirt zijn de mannen van Blue Macaw met een oplossing gekomen. Unieke, one of a kind, PocketBar T-shirts!

Het concept is simpel maar super vet! Je kiest uit 1 van de ruim 40 PocketBar (borstzakje) ontwerpen en je kan zelf kiezen wat voor T-shirt je erbij wilt. Je kan kies uit 2 type T-shirt, crew en V-neck, in elk 5 verschillende kleuren. Daarnaast kies je uit 1 van de 3 kleuren garen waarmee het borstzakje op het shirt wordt genaaid. Zodra je een shirt bestel hebt, wordt de PocketBar op het shirt genaaid, je hebt dus een compleet custome product!

Door de vele combinatie mogelijkheden is de kans slechts 1 op 30 dat iemand exact het zelfde shirt als jouw besteld en daarnaast hebben alle PocketBar designs een zeer beperkte oplage. Van sommige is zelfs slechts 1 exemplaar beschikbaar! Hierdoor is de kans dat je iemand tegen komt met het zelfde shirt vrijwel nul!

Kom nooit meer iemand tegen met het zelfde shirt en ‘’Be creative and create your own unique PocketBar T-shirt!’’

Hou Blue Macaw de komende maanden vooral in de gaten want ze hebben belooft met nog veel meer unieke producten te komen zoals onder andere sokken en boxer want details maken de stijlvolle man!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram