Goede voornemens 2015: nooit meer strijken!

Goede voornemens 2015: nooit meer strijken!

HemdvoorhemWe zijn weer net het nieuwe jaar ingeknald, 2014 is afgelopen. Of het voor nou een goed of slecht jaar was, goede voornemens voor 2015 heb je waarschijnlijk toch wel. Stoppen met roken, minder drinken of gezonder eten zijn slechts een paar van de meest voorkomende goede voornemens van de gemiddelde Nederlander.

Helaas blijkt uit een onderzoek dat de meeste mensen hun goede voornemens niet langer dan een week volhouden. Wat belangrijk is bij het nakomen van je voornemens is dat je realistische doelen stelt. Een realistisch èn haalbaar voornemen voor 2015 is om niet meer te strijken!

Niet meer strijken

Ja je hoort het goed. Strijken is nu niet meer nodig dankzij strijkvrije overhemden! Geen onzinnige reclameslogans, of overdreven beloftes die niet blijken te werken in de praktijk. Strijkvrije overhemden werken echt en nemen ontzettend veel werk uit handen. Zodra je overhemd uit de was komt hang je hem op een haakje.

Geen moeilijk gedoe met vouwen die je er niet meer uitkrijgt of knoopjes die kapot gaan bij het strijken. Wanneer je jouw strijkvrije overhemd uit de kast haalt  is deze klaar om gedragen te worden. Ideaal voor de zakelijke man die op elk moment een overhemd klaar wil hebben.

Bespaar tijd voor leuke dingen

De tijd die je normaal gesproken kwijt bent aan het strijken van je overhemden kan je nu besteden aan leukere dingen.  Een mooie wandeling door het Vondelpark, of een lekker drankje doen met je beste vrienden bijvoorbeeld.

Of misschien besteed je de tijd die je nu over hebt wel aan het alsnog nakomen van jouw overige goede voornemens. In plaatst van strijken kan je bijvoorbeeld ook naar de sportschool gaan zodat je er ook in de zomer goed
uit ziet in een strijkvrij overhemd met korte mouwen!

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram