Trends voor winterjassen 2015

Trends voor winterjassen 2015

Het begint nu eindelijk echt koud te worden: de warme winterjassen mogen weer uit de kast getrokken worden. Net als voor de dames is het vandaag de dag ook voor heren heel normaal om er trendy bij te lopen. Dit geldt ook zo wat betreft winterjassen. Er zijn heel veel fashionable jassen te verkrijgen die comfortabel zitten, je goed warm houden én ook nog eens enorm modieus zijn.

Ook kun je winterjassen vaak goed combineren met andere hippe items. We schreven bijvoorbeeld eerder over diverse soorten schoenen, hieronder laten we je zien hoe je dit verschillende schoeisel goed kunt combineren met wintertrends van dit seizoen.

Stoer en casual 
Voor deze winter is er een breed assortiment aan diverse winterjassen in de collectiesterug te vinden. Wat we veel zien is de stoere look, waarbij donkere kleuren zoals donkerblauw, zwart en grijs de boventoon hebben. Deze jassen hebben meestal een kort model, zijn goed gevuld of gewatteerd en hebben vaak een capuchon. Bij sommige winterjassen voor heren

zien we zelfs een kleine bontkraag terug. Let erop dat deze kraag vooral klein blijft. Kijk in de webshop van Zalando voor een aantal voorbeelden van dit soort jassen, zodat je zeker weet dat je goed zit. Bij deze stoere jassen kun je verschillende looks combineren. Denk bijvoorbeeld aan een paar goede sneakers of sportschoenen. Bewaar de nette herenschoenen nog even in je kast als je voor een speelse winterjas als deze gaat.

Korting op winterjassen

We zitten middenin het sale seizoen, dus met korting een jas kopen lijkt misschien erg voor de hand liggend. Maar wist je dat je nog meer korting kunt krijgen? Schrijf je bijvoorbeeld in voor de nieuwsbrief van OTTO en ontvang direct een kortingscode in je inbox voor 5 euro voordeel. Wil je in één keer zien of er nog meer voordeel voor het oprapen ligt? Bekijk dan in één overzicht alle kortingscodes van OTTO verzameld door Couponcode.nu, bespaardeals, Stylediscount en kortingscodes.nl.

Stijlvol en klassiek 
Dit soort casual jassen passen nou niet eenmaal bij elke outfit. Een gewatteerde jas kan dan nog net zo hip zijn, met een paar nette herenschoenen past een nettere jas toch echt beter. Gelukkig zijn er ook veel collecties met trendy en nette winterjassen voor de mannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een langere donkergrijze of zwarte wollen jas met knopen? Heel basic en vooral erg netjes. Het leuke aan deze nettere jassen is dat je deze naast bij nette schoenen juist ook wel weer kunt combineren met sneakers, stoere laarzen of sportschoenen. Naast deze basic nette jassen zien we ook een andere vorm nette jassen terug in de collecties: kortere blazermodellen. Bij online shop Nelly hebben ze een aantal stijlvolle voorbeelden van dit soort klassieke modellen. Neem bijvoorbeeld dit jack van Diesel: het staat enorm netjes, zelfs wanneer je er een casual outfit bij aan hebt.

Een totale look 
Één van de belangrijkste dingen bij het uitkiezen van een winterjas is dus het kijken naar je totale look. Je zult zien dat je, wanneer je een winterjas hebt die bij je past, je meer op je gemak voelt en er daardoor direct al beter uit ziet. Wanneer je niet goed weet welke winterjas je moet kiezen, is het dus verstandig om naar de rest van je kleding te kijken. Heb je een sportieve look? Ga dan ook voor een meer sportievere jas. Deze winter zijn er diverse sportieve herenjassen in de collecties terug te zien: van wat dunnere modellen met capuchon tot een kortere gewatteerde jas. Bij deze look is het prima om te combineren met kleuren: ga bijvoorbeeld een keer voor blauw of rood in plaats van zwart of grijs.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram