Details maken de stijlvolle man

Details maken de stijlvolle man

Alfredo GonzalesStijlvol zijn stopt niet bij een goede broek, een tof shirt en een slick paar schoenen. Het gaat verder dan een matchende riem en een exclusief horloge. Met de mode van nu ontkom je er niet aan dat je af en toe een stukje sok of boxer showt. En als je het doet, doe het dan goed! Hoe? Nou, zo:

Sokkenmania

Overgevlogen vanuit Scandinavië en eindelijk aan het doorbreken: de opgerolde broekspijp. Maar ook de breed omgeslagen pijp zien we weer langzaam terugkomen. Lekkere trend voor de winter, zul je denken, maar dat lossen we gewoon op met een goed stel sokken.

En daarvoor luidt het motto: hoe gekker hoe beter. De truc is om je outfit basic te houden (maar wel voor trendy kleuren te kiezen, zoals navy, wijnrood, okergeel of smaragdgroen) en uit te pakken met De Sok. De Sok moet uniek zijn en subtiel iets over je persoonlijkheid verklappen. Dat kan een apart kleurtje zijn, contrasterend met de rest van je kleding. Zo zagen we laatst een oudere man, helemaal strak in pak, met een paar knalroze sokken die eronderuit piepten. Verandert meteen de hele uitstraling!

Of je gaat juist voor de stijlvolle mono-look, met sokken in precies dezelfde kleur als de rest van je outfit. Klinkt dat je iets te braafjes?

Ga dan gerust all out met een hippe print! Merken die hier goed op inspringen zijn bijvoorbeeld Happy Socks  (met Snoop Dogg als gastdesigner!), Alfredo Gonzales en Stance allemaal verkrijgbaar bij Sokken.nl.

Onderste boven

De broek hangt al jaren lager dan ooit bedoeld was, en hoe lang de riemen nog in de kastBjornborg heren blijven weten we niet, maar laten we er in de tussentijd het beste van maken. Geloof ons: geen mens wordt gelukkig van een vaal stuk stof dat boven de broekrand uitflubbert. Terwijl er zoveel goede boxershorts te krijgen zijn! Muchachomalo heeft ze bijvoorbeeld in allerlei frisse kleurtjes, maar ook in verschillende basic tinten, voor de wat subtielere fashionisto.

Voor degenen die het woord ‘onderbroek’ letterlijker nemen en ‘m wel daadwerkelijk ónder de broek houden mag de focus wat meer op comfort. Boxers.nl heeft voor ieder wel wat. Sterker nog, de meeste modellen hebben het beide: een super comfi model én een superstrak design (figuurlijk dan!).

Post a Comment

#Volg ons op Instagram