Mannen in Stijl – 25% Stijlvolle Korting

paarse wollen stropdas

Mannen in Stijl – 25% Stijlvolle Korting

Mannen in StijlStijlvolle feestdagen
De feestdagen komen er weer aan. Een periode vol gezelligheid met familie, vrienden en vaak met lekker eten. Gedurende deze feestdagen nemen we gemiddeld genomen net iets meer tijd om ons feestelijk aan te kleden.

Omdat de feestdagen al duur genoeg zijn geeft Mannen in Stijl speciaal voor de volgers van Mannenstyle maar liefst 25% korting op alle dassen en pochetten! Gebruik hiervoor de code: Mannenstyle 

Verzilver je code op: www.manneninstijl.nl

Details maken de man
Maar wat doe je nu precies aan? Wij mannen beseffen ons vaak op het laatste moment dat we net iets meer aandacht moeten besteden aan onze kleding voor de feestdagen. Dat levert zo nu en dan wat momenten van stress op. Meestal extra gestimuleerd door onze wederhelft die vervolgens gaat bepalen wat je aan moet en doet.

Dit jaar gaan we dat voorkomen, althans als je na het lezen van dit artikel direct actie onderneemt. Met simpele details kun je namelijk je hele presentatie upgraden en zie je er uit als nieuw! Hoe zal ik je vertellen.

De das
Een das is een zeer klassiek detail die mannen al sinds jaar en dag dragen. Er wordt paarse wollen stropdas
weleens gezegd dat de das passé is. Daar is niets van waar. Een das – mits goed gebruikt en gecombineerd met andere kleuren- is zeer stijlvol. De das die je bijvoorbeeld met de feestdagen gaat dragen – het woord zegt het al – mag best bijzonder en dus feestelijk zijn.

Mannenstyle heeft wat onderzoek gedaan naar bijzondere dassen en overige accessoires die je eens zou moeten proberen als man. We kwamen uit bij Mannen in Stijl.

Eigenaar van Mannen in Stijl, Carlo Lanza is 2 jaar geleden gestart en verkoopt bijzondere herenaccessoires. ‘Alle producten worden in Italië gemaakt en ieder product gaat door mensenhanden’. Ook viel ons op dat het assortiment beperkt is maar daardoor zeer overzichtelijk. Mannen in Stijl verkoopt herensokken, kousen, dassen, riemen, pochetten en portemonnees.

De das kan altijd
De algemene opinie is dat stropdassen over het algemeen zakelijk moeten worden gedragen. Mannen in Stijl probeert dit taboe te doorbreken door een serie zeer gewaagde dassen van o.a. cashmere aan te bieden en met rechte onderkant. Het bijzondere aan deze dassen is dat ze ook prima casual gedragen kunnen worden, dus in combinatie met bijvoorbeeld een jasje en spijkerbroek. Een ideale combinatie die netjes is en toch een tikkeltje gedurfd. ,In Italië zie je men bijvoorbeeld regelmatig met een cashmere das en rechte onderkant lopen’, aldus Carlo.

Pochetpaars pochet
Is de stropdas toch niet helemaal jouw ding maar wil je toch iets bijzonders? Kijk dan eens of een pochet iets voor je is. Een pochet is een luxe zijden of katoenen ‘zakdoek’ die er in alle soorten, maten en patronen zijn. Persoonlijk vind ik een pochet een fantastisch en stijlvol detail.

Hij is ook zeer simpel te vouwen. Probeer eens de casual fold. Dit is een nonchalante wijze van vouwen en past ook goed bij de setting gedurende de feestdagen.

Heb je meer informatie nodig of heb je andere vragen? Reageer dan hieronder.

Fijne feestdagen alvast!
Carlo Lanza | Mannen in Stijl

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram