Outfittery Winactie & De Manscan

Outfittery Winactie & De Manscan

Outfittery kledingboxHeren, eerder hebben jullie kunnen lezen over de personal shopping service van OUTFITTERY, maar het Berlijnse bedrijf blijft vernieuwen!

Om dit vieren mogen wij een nieuwe outfit voor jezelf en een vriend weggeven! Check onze Facebookpagina voor meer informatie en maak kans op 2x 100 euro shoptegoed.

Deze actie loopt tot 1 december 2014. Actie is afgelopen en de winnaar staat op Facebook. 

OUTFITTERY komt nu namelijk met een revolutionaire manier waarop zij het bestaan van mannen makkelijker maken. Het leven van de moderne gentleman is namelijk al vol genoeg; drukke baan, sociaal leven en geen tijd om elk seizoen de stad in te duiken om jezelf een nieuwe garderobe aan te meten. De oplossing van OUTFITTERY is simpel;

Outfittery personal shopperEen personal shopper stuurt je complete outfits die persoonlijk voor jou zijn uitgezocht. Deze worden verpakt in een mooie box en vervolgens naar je opgestuurd. Je zoekt in het comfort van je eigen huis uit, wat je leuk vindt en wat niet bevalt stuur je kosteloos terug. Je betaalt alleen wat je houdt.

Je ziet er dus altijd geweldig uit zonder er veel moeite of tijd mee kwijt te zijn! Na meer dan 100.000 tevreden klanten te hebben geholpen uit 8 verschillende landen, komt OUTFITTERY nu opnieuw met iets revolutionairs: De Manscan!

72% van de Nederlandse mannen zegt wel eens te kampen met pasproblemen. Veel mannen kennen hun maten niet, maten vallen anders uit en de juiste maat is nog niet Manscan Outfitteryaltijd garantie voor de juiste pasvorm. De Manscan is hiervoor de perfecte oplossing. De Manscan is een apparaat waarmee alle confectiematen vliegensvlug worden opgemeten van de persoon die er in staat. Je neemt plaats, doet je bovenkleding uit en je gehele lichaam wordt gescand door de 3D-sensoren.

Taille, borstomvang, boordmaat, alles komt er in een oogwenk uitgerold en er kan zelfs een plastic 3D-selfie van je lichaam worden geprint! Met de opgemeten maten kan je persoonlijk Style-expert vervolgens meteen voor je aan de slag. Als je dacht dat het allemaal niet nog makkelijker kon heeft OUTFITTERY nu ook een app voor IOS gelanceerd waarmee je met nog meer gemak een box met kwaliteitskleding thuisbezorgd krijgt. Met de app heb je in principe je eigen stylist altijd bij de hand!

Dus, ben jij nieuwsgierig naar welke outfit je eigen stylist voor jou zou selecteren uit de 100 premium kledingmerken die OUTFITTERY te bieden heeft?

Maak dan nu meteen een vrijblijvende afspraak op www.outfittery.nl of download de app en laat je stylen!

1 Comment

Post a Comment

#Volg ons op Instagram